Rotterdamse Oogst

ZAAIT! & XXL Oogstmarkt 4 mei

1 mei 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt, Rotterdamse Oogst Zaait!
De eerste markt van de maand komt er weer aan! Dat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. Deze keer niet alleen met ongeveer 50 deelnemers, ook de plantenliefhebbers van ZAAIT! zijn voor de eerste editie van de partij. Kom dus komende zaterdag naar het Noordplein tussen 10 en 17 uur om niet alleen jouw boodschappentassen, maar ook jouw groene hart te vullen! Line up ZAAIT!: Caroline Zeevat, Dineke Glas
 
Ellis, Hermi Prins-de Jager, Irma Hartman, Marleen ten Napel, Paul Slangen en P. Vicari.

 

Line up XXL Oogstmarkt: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers, Brandus Granola, Brigitte Go Sea, CaramelZ by ConstanCasa ReindersCidresCo Vitamine-fiets BosDas BrotDe BuytenhofDutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Ferme KolenFinca-Forata-Olijfolie, Findersee | Eversom, Mijke met de groenten van Van Herk, Happy Africa FoodtruckHerenboeren RotterdamHoeksche ChipsHop-InIki KandijJermoumi Olives&MoreJordy's BakeryKaasboerderij CapteinKookpunt Home of CookingDe MengelmoestuinMooiMekkerland, Nino's delicacies, Oudwijker kazenPalingrokerij Rijken, Powerpeul, ScherpslijperSchot Koffie, De Stadsimker, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Tea VillageThai food marketTo JungleTuinplanten de JongVan Perkouwse GrondVELT RotterdamVlaamsch BroodhuysWakeat. en Joris Kookt, Wijnmakerij de BetuweWild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

Tags