Rotterdamse Oogst

ZAAIT! & XL 18 mei

12 mei 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Na het grote succes van twee weken geleden zijn we er nu met de tweede en voorlopig laatste editie van ZAAIT! Deze week zijn maar liefst 14 liefhebbers met supergroene vingers van de partij! Laatste kans dus om jouw moestuin, stadstuin, volkstuin of balkon aan te vullen. Speciaal voor de kids is er een moestuinworkshop van Villa Zebra.

 

En vergeet natuurlijk niet om jouw boodschappentas mee te nemen, want er staan weer 30 deelnemers klaar met hun prachtige lokale producten!

 

Dus kom aanstaande zaterdag, 18 mei, naar het Noordplein tussen 10-17 uur om al jouw boodschappen in te slaan en groene verlangens te vervullen.

Met deze week: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, CasaReindersVlietlaan, Co Vitamine-fiets Bos, De Buytenhof, Dutch Cranberry Group BV, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kookpunt Home of Cooking, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van Van Herk, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Scherpslijper, Schot Koffie, Sieroad, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Tea Village, Thai food market, Tommy Teler, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees en Wild Vleesch.

Zaaiers: Ria Everts, Arco Pot, Lisa perquin, Gerdien Joosse, Trudy van Agthoven, Paul slangen, P. Vicari, Bets Gorlitz, Hermi de Jager, Lia van Vliet, Caroline Zeevat, Peter Kremer en Eva Hemerik.

Tags