Rotterdamse Oogst

Vaderdag XL Oogstmarkt

7 juni 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zondag is het Vaderdag! Om alle stoere, lieve, zachte, grappige, bevlogen, jonge of gerijpte mannen in het zonnetje te zetten, nemen onze deelnemers weer mooie lokale producten mee! Deze week met: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers,

 

Casa ReindersCo Vitamine-fiets BosDe Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van Van Herk, Happy Africa FoodtruckJermoumi Olives&MoreJordy's BakeryMooimekkerland, Nino's delicacies, Nona PedisOudwijker kazenPalingrokerij RijkenScherpslijperSchot Koffie, Sieroad, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tommy Teler, Tuinplanten de JongVan Perkouwse GrondVELD & VAASVlaamsch Broodhuys, Wereld Bowls, Westhoek Kaas & Vlees en Wild Vleesch.

Tags