Rotterdamse Oogst

R'damse Oogst 10 jaar!

18 september 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De tijd vliegt.. komende zaterdag bestaat Rotterdamse Oogst alweer 10 jaar! 🎉 Dat gaan we een jaar lang vieren met oude en nieuwe gezichten, samenwerkingen en natuurlijk heerlijk eten! Onze deelnemers nemen weer fantastische producten mee en je bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren 🎈Deze week met: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers

 

Casa ReindersCo Vitamine-fiets BosDe Buytenhof, De Vogeltuin, Druivenkwekerij Nieuw TuinzightDutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Ingrid van Slobbe, Jermoumi Olives&MoreJordy's BakeryLugtenburg Landbouw - Hof van HedenDe MengelmoestuinMooiMekkerland, Nino's Delicacies, Oudwijker kazenScherpslijperSchot Koffie, Sieroad, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food marketTuinplanten de JongVan Perkouwse GrondVELD & VAASVlaamsch Broodhuys en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

Tags