Rotterdamse Oogst

XXL 5 oktober

29 september 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Eerste zaterdag van de maand, Rotterdamse Oogst gaat XXL. Dat betekent extra veel mooie boodschappen van onze eigen boeren, telers, slagers en makers. En meer! Kom lekker luisteren naar Gwen Lopes op het terras. De kinderen maken er intussen een kleibende van met De Kleurbende, preview van Feestival op 11, 12 en 13 oktober 2019 Noordplein Of maak een wormencafé met Marloes van Compostworm.

 

Line up Rotterdamse Oogst XXL 5 oktober
Noordplein 10-17

A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, Compostworm, De Vogeltuin, Brandus Granola, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Epicurieus, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Hop-In, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Scherpslijper, Schot Koffie, Stadsimker, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tuinderij de Stadsboerin Rotterdam, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat., Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk, Wild Vleesch

Tags