Rotterdamse Oogst

XXL 2 november

20 oktober 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Rotterdamse Oogst XXL, 2 november 10-17 u Noordplein. Met een live-act om 13 u. De allerbeste boodschappen van onder andere: A&E gourmet, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, CasaReindersVlietlaan, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Vogeltuin, Brandus

 

Granola, Dutch Cranberry Group BV, Epicurieus, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Hop-In, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, MooiMekkerland, Natur-el, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Scherpslijper, Schot Koffie, Stadsimker, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tien Kookt Vegetarisch, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk, Wild Vleesch

Tags