Rotterdamse Oogst

Laatste eerste zaterdag van de maand!

4 december 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Deze zaterdag is de laatste eerste zaterdag van 2019. We maken er een extra fijne Oogstmarkt van! Met bijna 50 deelnemers, heel veel mooie lokale producten en verse marktmuziek vanaf 13 uur. Deze week met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk,
 
Booij Kaasmakers, CasaReindersVlietlaan, Co Vitamine-fiets Bos, Daily Choco, De Buytenhof, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Hoeksche Chips, Hop-In, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, De marktantropoloog, Mooimekkerland, Natur-el, Nino's Delicacies, Nona Pedis, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, rotterzwam, Scherpslijper, Schot Koffie, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Stadsimkerij BijBouna, Sweet Paradise, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tien Kookt Vegetarisch, To Jungle, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat. & JorisKookt,Westhoek Kaas & Vlees, Wijnkoperij Platenburg, Wijnwerk en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

 

 

Tags