Rotterdamse Oogst

XXL Oogstmarkt 1 februari

29 januari 2020 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het is zover! De allereerste XXL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten van 35 deelnemers, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk,

 

Booij Kaasmakers, Casa Reinders, CiderCider, D’Vitaminefiets, Das Brot, De Buytenhof, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Epicurieus, Finca-Forata-Olijfolie, Farzana & Rabia, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Jermoumi Olives&More, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Scherpslijper, Schot Koffie, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Vandebron, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat., Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze 

nieuwsbrief.
Tags