Rotterdamse Oogst

XXL Oogstmarkt - op naar de lente!

4 maart 2020 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De tijd gaat snel! Maart is alweer aangebroken en komende zaterdag wordt zelfs een zonnetje verwacht 🌞🤞 Kom tussen 10 en 17 uur langs het Noordplein voor de lekkerste, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Bruutwijn, Casa Reinders, CiderCider,

 

CLARK fermentation, D’Vitaminefiets, Das Brot, De Buytenhof, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Epicurieus, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Scherpslijper, Schot Koffie, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tuinplanten de Jong, Vandebron, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat., Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

Tags