Rotterdamse Oogst

Oogstmarkt 13 juni (zomerrooster)

10 juni 2020 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het kwik stijgt! Er komen zomerse temperaturen aan. We starten daarom vanaf deze week met ons zomerrooster. De komende weken staan we van 9 tot 16 uur op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmet, Art Impressions, Booij Kaasmakers,
 
Casa Reinders, CLARK fermentation, D’Vitaminefiets, Das Brot, Dutch Cranberry Group BV, Fatma's keuken - Stadslandbouw Schiebroek, Fermaggio Netherlands, Herenboeren Rotterdam, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Hoeksche Chips, Hummus en zo, Jordy's Bakery, Nino's Delicacies, Op hete kolen, Oudwijker kaas, Palingrokerij Rijken, Schot Koffie, Thai food market, Tommy Teler, VELD & VAAS en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

 

Tags