Rotterdamse Oogst

Zuid-Hollandse Helden in het Museumpark

26 augustus 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Smaakhelden wel te verstaan! En die zijn er genoeg op alweer de derde editie van de Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark, zaterdag 01 september. De blauwe Frankenthalers van druivenkwekerij Nieuw Tuinzicht zijn rijp, de Rotterdamste worsten van Wild Vleesch liggen voorgedraaid klaar, en de nieuwe oogst aardappelen van de Hoeksche Waardse Telers kunnen uit de grond. En ook verse oogst van Bio aan Huis, Biokaas uit Kinderdijk, en kruidige mosterds van Mosterd en Meer. De line-up ziet er weer lekker uit. Zet die boodschappentassen maar klaar! 

 

Wie doen ermee?

Veel oude bekenden, en natuurlijk ook weer wat nieuwe gezichten: 

Nougat & Zo, Plukgelukbloemen.nl, Prominent Telersvereniging, www.dezaden.nl, EkoPlaza, de Versman, Barista Service, IJSBOERDERIJ MIDDELBROECK, Willem&Drees, Branco Delicatessen, Kwako-Fruitteelt, Caroline Zeevat & stadslandbouw Schiebroeck, slagerij Ooteman, De Hoeksche Waardse Telers, Groene Hart Marktwagen, Dutch Cranberry Group, KOM - de soepwinkel, Auke Kleefstra, Zorgboerderij Moed en Vertrouwen, Wild Vleesch, MooiMekkerland, Bio aan huis, Imkerij BijBouna, Wijkkeuken van Zuid, Bakkerij De Ondergrondse, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, biokaas Kinderdijk, Vers van de Kweker, Openbook, Hottie sambal, Schot Koffie, Westhoek Schapenbedrijf, Mosterd enMeer, Vlaamsch Broodhuys, Heavenly Cupcakes, Kaasboerderij Captein

 

Meer informatie over onze deelnemers vind je hier