Rotterdamse Oogst

R'damse Oogst XL 15 februari

12 februari 2020

R'damse Oogst XL 15 februari

Regen, zon of wind. Het maakt niet uit, we zijn er altijd! Komende zaterdag wordt stevige wind verwacht aan het eind van de middag. Daarom beginnen en stoppen we mogelijk eerder met de markt. Houd onze socials goed in de gaten voor de laatste updates. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Weekmarkt 8 februari

5 februari 2020

Weekmarkt 8 februari

Voor je wekelijkse lokale boodschappen kun je deze week weer terecht bij onze vertrouwde weekmarkt. Deze week met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

5 februari 2020

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

Elke markt is anders. Daarom sturen we één keer per week een update met een overzicht van deelnemers en acties. Schrijf je hier in. »

Tags

Inschrijving 2020 geopend!

4 februari 2020

Inschrijving 2020 geopend!

Het einde van 2019 is in zicht en wat kijken we terug op een prachtig Oogstjaar. We hebben volop genoten van alle prachtige lokale producten en fijne aanwezigheid van iedereen en willen dit komend jaar voortzetten. Maak of produceer jij ook mooie lokale producten en lijkt het je leuk om mee te doen? Wees welkom! Aanmelden kan hier. »

Tags

XXL Oogstmarkt 1 februari

29 januari 2020

XXL Oogstmarkt 1 februari

Het is zover! De allereerste XXL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten van 35 deelnemers, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Wekelijkse boodschappen

22 januari 2020

Wekelijkse boodschappen

Het is weer tijd voor onze vertrouwde weekmarkt. Kom langs voor je wekelijkse lokale boodschappen. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

XL Oogstmarkt 18 januari

15 januari 2020

XL Oogstmarkt 18 januari

Het is zover! De allereerste XL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

1e Oogstmarkt van 2020!

8 januari 2020

1e Oogstmarkt van 2020!

Na de korte break zijn we terug met de eerste Oogstmarkt van 2020! Een fijne, gezonde start van het jaar. Kom langs voor mooie, lokale producten. Met onder andere: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

Laatste Oogstmarkt 2019

24 december 2019

Laatste Oogstmarkt 2019

Komende zaterdag is de laatste Oogstmarkt van het jaar! Samen met de weekmarkters gaan we dit jaar fijn afsluiten en heb je de kans om de laatste inkopen in te slaan. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Dutch Cranberry Group BV, »

Tags

KERSTMARKT

18 december 2019

KERSTMARKT

Baby, it's cold outside. Wolletje aan, vrienden mee en op naar het Noordplein! Voor de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de vakantie te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast -kun je daarna lekker binnen blijven-. Het wordt een prachtige dag, met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, Bloesembar, »

Tags

WEEKMARKT

12 december 2019

WEEKMARKT

Komend weekend wordt stevige wind verwacht, maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan! De voorbereidingen voor zaterdag gaan door, maar houd de berichten op onze socials goed in de gaten. Deze week met onder andere: Booij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

Laatste eerste zaterdag van de maand!

4 december 2019

Laatste eerste zaterdag van de maand!

Deze zaterdag is de laatste eerste zaterdag van 2019. We maken er een extra fijne Oogstmarkt van! Met bijna 50 deelnemers, heel veel mooie lokale producten en verse marktmuziek vanaf 13 uur. Deze week met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden