Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

3 april 2019

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

Goodbye march and hello april! Komende zaterdag is de 1e van de maand, wat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. In onze nieuwsbrief vind je alvast een voorproefje van wat je kan »

Tags

Weekmarkt 30 maart

28 maart 2019

Weekmarkt 30 maart

We staan zaterdag weer met een hoop lekkere, verse en verantwoorde producten op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets Bos, Dutch Cranberry Group »

Tags

VERRASSING: R'damse Oogstmarkt L-editie

21 maart 2019

De storm is gaan liggen en dit weekend wordt zelfs een zonnetje voorspeld. En VERRASSING, een paar teleurgestelde deelnemers van vorige week zijn zaterdag gezellig te gast. Oogstmarkt L-editie, »

Tags

XL Oogstmarkt 16 maart gecanceld

15 maart 2019

De weersverwachting voor morgen is verslechterd. Wij zijn daardoor genoodzaakt om de XL Oogstmarkt te cancelen. We hebben onze uiterste best gedaan om zo goed mogelijk »

Tags

Line up XXL 2 maart

25 februari 2019

Gezellig boel weer op de tweede XXL van het jaar. Bijna iedereen is uit winterslaap, en om 13 uur een geweldig leuk optreden van nederlandstalig akoestisch trio Blind Vertrouwen. A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Berkje berkensap, Casa Reinders, Cidres, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Rotterdamse thee, »

Tags

Inschrijven voor 2019

13 februari 2019

Inschrijven voor 2019

YES! De inschrijving voor 2019 is vanaf nu geopend»

Tags

GEEN markt op 9 februari

8 februari 2019

GEEN markt op 9 februari

Windstoten tot 76 km/u voorspeld, dat is windkracht 9. Zolang er geen stormankers in het Noordplein zitten, is het te gevaarlijk om kramen op te bouwen. Zaterdag 9 februari geen markt dus. We zullen je missen! 16 februari is de storm gaan liggen en zijn we er weer. Tot dan! »

Tags

De laatste van 2018

28 december 2018

De laatste van 2018

Nog ééntje dan! De allerlaatste van 2018. Volgend jaar zijn we er vanaf 12 januari élke zaterdag. Maar eerst nog een klein feestje. Kom je ons uitzwaaien morgen? De prachtige koolfoto is natuuurlijk van »

Tags

LOVE & PEAS KERSTMARKT 22 december

18 december 2018

LOVE & PEAS KERSTMARKT 22 december

EXTRA EXTRA De hele dag de gezelligste markt van Rotterdam in het warme (Oude) Noorden. Een speciale XL kersteditie met vaste weekmarkters en veel kerstgasten. Live optredens van The Funk Sweep, buurvrouw »

Tags

XL 15 december

10 december 2018

XL 15 december

Zaterdag 15 december 10-17 met Arganona kruiden & meer/Buurtmoestuinen Schiebroek, A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Churros4All, Co Vitamine-fiets Bos, »

Tags

XXL 1 december Sinterklaaseditie

18 november 2018

Heerlijk dagje Rotterdamse Oogst XXL met de Sinterklaaseditie op 1 december. Deze deelnemers zijn erbij: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam