Rotterdamse Oogst

Wilde Waddenoesters Workshop

Wilde Waddenoesters Workshop

Leuk, die verse oesters om thuis op te eten (vergeet ze niet te bestellen bij je Goede Visserspakket!). En lekker ook. Maar hoe krijg je... Lees verder

Brouw een appeltje voor de dorst!

Brouw een appeltje voor de dorst!

400 miljoen kilo appels en 200 miljoen kilo peren plukken we in Nederland jaarlijks van de bomen. Wij smullen van appeltjes vers uit het vuistje... Lees verder

 
Workshop: De lekkerste knak

Workshop: De lekkerste knak

Waarom een knakworst knakworst heet? Omdat hij knak zegt, in je mond, als je erin bijt. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Maar waar is... Lees verder

Workshop: Bier brouwen (Burp!)

Workshop: Bier brouwen (Burp!)

Etienne Vermeulen a.k.a. De Bebaarde Brouwer neemt je mee in zijn avonturen als hobbybrouwer. Als praktiserend biergenieter en overtuigd hobbybrouwer krijgt hij er maar geen genoeg... Lees verder

 
Workshop: Stadskippen voor dummies

Workshop: Stadskippen voor dummies

Na de plofkip, de graskip, de maïskip en de scharrelkip kijken wij uit naar een nieuwe kip: de Stadskip. Want weinig dieren geven brengen zo... Lees verder

Workshop: Fermenteren kun je leren!

Workshop: Fermenteren kun je leren!

Veel van ons voedsel hebben we te danken aan fermentatie door bacterieculturen. Heerlijke kwark, kazen en yoghurt, bier en wijn, azijn en sojasauzen, om maar... Lees verder

 
Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden