Rotterdamse Oogst

Markt 28 juli

26 juli 2018

Markt 28 juli

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst. Alles lokaal, rechtstreeks van de bron, met heel veel liefde gemaakt, met een eerlijke prijs voor de makers: check. Maar vooral super vers en superlekker. Zaterdag 28 juli Noordplein 10-17 »

Tags

Rotterdamse Oogst XL, 21 juli

19 juli 2018

Rotterdamse Oogst XL, 21 juli

Derde zaterdag van de maand: tijd voor Rotterdamse Oogst XL. Geniet van de altijd relaxte sfeer op het Noordplein. En we hebben natuurlijk weer veel mooie en kraakverse vakantieboodschappen voor je: A&E gourmet, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Booij Kaasmakers, »

Tags

Markt van 14 juli

12 juli 2018

Markt van 14 juli

MINI maar groots! Zaterdag 14 juli weer een heerlijke markt met het meest relaxte terras van Rotterdam. Wel even zoeken, we zijn er écht, daar onder de bomen van het Noordplein: foodtruckfestival Rrrollend Rotterdam staat er ook. Dubbel gezellig dus. Wij staan aan de kant van de Rotte, waar een koele bries waait. Op de Rdamse »

Tags

Rotterdamse Oogst XXL zaterdag 7 juli

3 juli 2018

Rotterdamse Oogst XXL zaterdag 7 juli

Volle bak zaterdag 7 juli want het is weer de eerste zaterdag van de maand. En we hebben genoeg te vieren. Rotterdamse Oogst heeft een deal gesloten met de gemeente Rotterdam en mag anderhalf jaar experimenteren op het Noordplein. Nieuwe kansen voor al die dappere, gepassioneerde voedselmakers in de »

Tags

Rotterdamse Oogst 23 juni

21 juni 2018

Rotterdamse Oogst 23 juni

Zoek je nog naar een goede extra reden om een keer af te reizen naar het Oude Noorden om onze nieuwe weekmarkt te checken? Zaterdag lenen we onze slager Wild Vleesch uit aan het Rotterdam Bluegrass Festival. De rest van de ploeg staat natuurlijk op het Noordplein. Dus de tip van de week: Eerst echte »

Tags

Afscheid van de lente, hallo zomer! 16 juni

11 juni 2018

Afscheid van de lente, hallo zomer! 16 juni

Het frisse groen wordt langzaam vervangen door rijk-gekleurde oogst. Dat betekent dat de zomer eraan komt. We kunnen niet wachten. Zaterdag zijn we er weer. 16 juni, Noordplein, 10-17 A&E gourmet, Bikken bij Bri, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, De »

Tags

Rotterdamse Oogst 9 juni

8 juni 2018

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst, wat een toplijst! Alle belangrijke food-groups (incl bacon): check! Alles lokaal, rechtstreeks van de bron, met heel veel liefde gemaakt, met een eerlijke prijs voor de makers: check. Maar vooral super vers en superlekker. Zaterdag 9 juni. Noordplein 10-17 »

Tags

XXL op 2 juni

31 mei 2018

XXL op 2 juni

Zaterdag 2 juni staat Rotterdamse Oogst in vol ornaat op het Noordplein. Van 10-17. Dit zijn de deelnemers die dag: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Bikken Bij Bri, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, »

Tags

PIONIERS VAN DE WEEKMARKT

25 mei 2018

PIONIERS VAN DE WEEKMARKT

Deze pioniers staan zaterdag 26 mei op het Noordplein. O, en trouwens, ze staan ALLE zaterdagen op het Noordplein. 10-17 Booij Kaasmakers rauwmelkse kazen uit Streefkerk; Jordy's Bakery desembrood, viennoiserie, banket en tosti’s; Vitaminefiets, onbespoten en superverse goente en fruit, geteelt in Nieuwerkerk. Jam, soepen en kruiden. https://vitamine-fiets.nl/; Heerlijk & Eerlijk met bijzondere paddestoelen, droge worsten en delicatessen; Man Met Bril Koffie* de leukste koffiebrander uit Rotterdam Noord; Mijke met de groenten van Van Herk, vollegrondsteler uit Rhoon, oerhollands; Wild Vleesch eigengedraaide worst, charcuterie en vers vlees van de Rotterdamste slager, die bovendien wél weet waar zijn vlees vandaan komt; Masline Mendolia, Siciliaanse Rotterdammers met olijfolie uit eigen gaard; olijven, pasta, tomatensaus, salie en oregano; Oudwijker kazen Italiaanse bergkazen gemaakt in Utrecht; * Man met Bril is er alleen op de kleinere markten (2de, 4de en soms 5de zaterdagen van de maand) »

Tags

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

16 mei 2018

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

Zaterdag vieren we de lente met heel veel aardbeien en ZAAIT! Dé moes- en nutsplantenmarkt van Rotterdam. Voor alle Rotterdammers met een groen hart een belachelijk mooie collectie bloemen en moes- en nutsplanten. Gekweekt door hobbyisten én profs. Be there! En natuurlijk zijn al die andere mooie boodschappen er ook. Check de line up van zaterdag 19 mei: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers »

Tags

ZAAIT!

13 mei 2018

ZAAIT!

Yes. Balkontuiders, volkstuiders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 19 mei organiseren we weer ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Geen woorden maar zaden! »

Tags

Eerste MINI Oogst op 12 mei

11 mei 2018

Eerste MINI Oogst op 12 mei

Het wordt heerlijk markt-weer zaterdag. En laten wij nou net de allereerste editie van onze nieuwe MINI-markt hebben! Deze pioniers staan 12 mei op het Noordplein. O, en trouwens, ze staan ALLE zaterdagen op het Noordplein. Feest! Booij Kaasmakers rauwmelkse kazen uit Streefkerk; Jordy's Bakery desembrood, viennoiserie, banket en tosti’s; Vitaminefiets onbespoten en superverse goente en fruit, geteelt in Nieuwerkerk; Heerlijk & Eerlijk met bijzondere paddestoelen, droge worsten en delicatessen; Man Met Bril Koffie* de leukste koffiebrander uit Rotterdam Noord; De groenten van Van Herk vollegrondsteler uit Rhoon, oerhollands; Wild Vleesch Rotterdamse worst, charcuterie en vers vlees van de Rotterdamste slager, die bovendien wéét waar zijn vlees vandaan komt; Masline Mendolia Siciliaanse Rotterdammers met olijfolie uit eigen gaard; Oudwijker kazen Italiaanse bergkazen gemaakt in Utrecht; * Man met Bril is er alleen op de kleinere markten (2de, 4de en soms 5de zaterdagen van de maand) »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden