Rotterdamse Oogst

Meimaand Zaait!-maand. Zaai je mee?

20 april 2017

Meimaand Zaait!-maand. Zaai je mee?

We gaan weer zaaien, de hele maand mei! Onder het motto Geen Woorden Maar Zaden popt Zaait!, dé vrijmarkt voor moes- & nutsplanten, op tijdens de Rotterdamse Oogstmarkten op het Noordplein. Zaai je mee? »

Tags

Rotterdamse Oogst moet blijven!

14 april 2017

Rotterdamse Oogst moet blijven!

Het voortbestaan van Rotterdamse Oogst staat onder druk. Door verandering in de stedelijke regelgeving voor evenementenmarkten heeft de Rotterdamse Oogstmarkt na april geen vergunning meer. Het alternatief dat de Gemeente Rotterdam voorstelt, om de markt per nieuwe marktverordening te regelen, leidt tot een té groot verlies van onze identiteit. »

Tags

Line up 15 april 2017

13 april 2017

Line up 15 april 2017

We zijn er nog! Zaterdag 15 april staan onze marktkooplui weer klaar op het Noordplein. Kom die boodschappentas vol verhalen scoren en steek onze boeren, makers en markters een hart onder de riem: Rotterdamse Oogst moet blijven! »

Tags

Line up 01 april 2017

30 maart 2017

Line up 01 april 2017

Lente! Het is begonnen. En dat is te merken ook. Zo neemt Hanneke daslook (vers en als pesto) mee van Perkouwse Grond. En kunnen we de 1e aardbeien & apserges verwachten in de kraam van Klootwijk AGF. Kom maar door met die markt morgen! »

Tags

Stemmen voor de mond!

2 maart 2017

Stemmen voor de mond!

Zaterdag 04 maart is er weer een Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein, 11 dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Diverse partijen hebben ons benaderd met de vraag of er campagne gevoerd kan worden bij ons op het plein. Welnu dat kan: naar oud marktgebruik vanaf de zeepkist, uh marktkrat!   »

Tags

Line up 04 maart 2017

1 maart 2017

Line up 04 maart 2017

We mogen weer! Want het is weer de 1e zaterdag van de maand. De hoogste markttijd dus! Tot oogst!   »

Tags

Line-up 18 februari 2017

17 februari 2017

Line-up 18 februari 2017

Ik markt, u markt en zij markten mee. Vanaf 2017 iedere 1e én 3e zaterdag op het Noordplein. Zaterdag 18 februari gaan we dus weer los met onze marktkooplui. Tot oogst! »

Tags

Verse Marktmuziek 2016

20 december 2016

Verse Marktmuziek 2016

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Ook in 2016 bood de markt podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. En dat leverde een indrukwekkende lijst op.   »

Tags

Kerstmarkt 17 december

8 december 2016

Het Noordplein is zaterdag 17 december in kerstsferen. Met intieme concerten bij het vuur en heel veel mooie boodschappen voor kerst-koks. Deelnemers zijn: Bakverhalen, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Bosch&deJong boekverkopers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, Clara Granda, »

Tags

Line-up van 3 december

25 november 2016

Vlak voor het heerlijk avondje nog wat lekkers inslaan? Wees welkom op het Noordplein op zaterdag 3 december! Met meer dan zestig deelnemers: Bakverhalen, Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, CiderCider, d` Vitamine-fiets, »

Tags

Line-up van 5 november

24 oktober 2016

Wow! We verklappen hem vast. Omdat ie zo leuk is. De line up voor de Rdamse Oogstmarkt van 5 november op het Noordplein: Bakverhalen​, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij​, Biokaas Kinderdijk​, Blije Wijnen​, Booij Kaasmakers​, Stadslandbouw Schiebroek-Zuid, Choripán, CiderCider​, de Vitamine-fiets, Eten van Arie, »

Tags

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

1 september 2016

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

Rotterdamse Oogst gaat uitbreiden met nieuwe productgroepen! Of beter, dat gaan we onderzoeken. We willen het aanbod op onze Oogstmarkten graag uitbreiden met kwalitatieve non-foodkramen en nodigen leuke partijen uit zich te melden. We beginnen met onze markten op het Heemraadsplein, in West. Bij gebleken succes breiden we vanaf 2017 uit naar het Noordplein.  »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MINI - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL-3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MINI-4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties: http://eepurl.com/dqJGe9

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

 

Wil je meedoen aan de markt? Hier vind je meer informatie.

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam