Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst 23 juni

21 juni 2018

Rotterdamse Oogst 23 juni

Zoek je nog naar een goede extra reden om een keer af te reizen naar het Oude Noorden om onze nieuwe weekmarkt te checken? Zaterdag lenen we onze slager Wild Vleesch uit aan het Rotterdam Bluegrass Festival. De rest van de ploeg staat natuurlijk op het Noordplein. Dus de tip van de week: Eerst echte »

Tags

Afscheid van de lente, hallo zomer! 16 juni

11 juni 2018

Afscheid van de lente, hallo zomer! 16 juni

Het frisse groen wordt langzaam vervangen door rijk-gekleurde oogst. Dat betekent dat de zomer eraan komt. We kunnen niet wachten. Zaterdag zijn we er weer. 16 juni, Noordplein, 10-17 A&E gourmet, Bikken bij Bri, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, De »

Tags

Rotterdamse Oogst 9 juni

8 juni 2018

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst, wat een toplijst! Alle belangrijke food-groups (incl bacon): check! Alles lokaal, rechtstreeks van de bron, met heel veel liefde gemaakt, met een eerlijke prijs voor de makers: check. Maar vooral super vers en superlekker. Zaterdag 9 juni. Noordplein 10-17 »

Tags

XXL op 2 juni

31 mei 2018

XXL op 2 juni

Zaterdag 2 juni staat Rotterdamse Oogst in vol ornaat op het Noordplein. Van 10-17. Dit zijn de deelnemers die dag: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Bikken Bij Bri, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, »

Tags

PIONIERS VAN DE WEEKMARKT

25 mei 2018

PIONIERS VAN DE WEEKMARKT

Deze pioniers staan zaterdag 26 mei op het Noordplein. O, en trouwens, ze staan ALLE zaterdagen op het Noordplein. 10-17 Booij Kaasmakers rauwmelkse kazen uit Streefkerk; Jordy's Bakery desembrood, viennoiserie, banket en tosti’s; Vitaminefiets, onbespoten en superverse goente en fruit, geteelt in Nieuwerkerk. Jam, soepen en kruiden. https://vitamine-fiets.nl/; Heerlijk & Eerlijk met bijzondere paddestoelen, droge worsten en delicatessen; Man Met Bril Koffie* de leukste koffiebrander uit Rotterdam Noord; Mijke met de groenten van Van Herk, vollegrondsteler uit Rhoon, oerhollands; Wild Vleesch eigengedraaide worst, charcuterie en vers vlees van de Rotterdamste slager, die bovendien wél weet waar zijn vlees vandaan komt; Masline Mendolia, Siciliaanse Rotterdammers met olijfolie uit eigen gaard; olijven, pasta, tomatensaus, salie en oregano; Oudwijker kazen Italiaanse bergkazen gemaakt in Utrecht; * Man met Bril is er alleen op de kleinere markten (2de, 4de en soms 5de zaterdagen van de maand) »

Tags

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

16 mei 2018

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

Zaterdag vieren we de lente met heel veel aardbeien en ZAAIT! Dé moes- en nutsplantenmarkt van Rotterdam. Voor alle Rotterdammers met een groen hart een belachelijk mooie collectie bloemen en moes- en nutsplanten. Gekweekt door hobbyisten én profs. Be there! En natuurlijk zijn al die andere mooie boodschappen er ook. Check de line up van zaterdag 19 mei: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers »

Tags

ZAAIT!

13 mei 2018

ZAAIT!

Yes. Balkontuiders, volkstuiders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 19 mei organiseren we weer ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Geen woorden maar zaden! »

Tags

Eerste MINI Oogst op 12 mei

11 mei 2018

Eerste MINI Oogst op 12 mei

Het wordt heerlijk markt-weer zaterdag. En laten wij nou net de allereerste editie van onze nieuwe MINI-markt hebben! Deze pioniers staan 12 mei op het Noordplein. O, en trouwens, ze staan ALLE zaterdagen op het Noordplein. Feest! Booij Kaasmakers rauwmelkse kazen uit Streefkerk; Jordy's Bakery desembrood, viennoiserie, banket en tosti’s; Vitaminefiets onbespoten en superverse goente en fruit, geteelt in Nieuwerkerk; Heerlijk & Eerlijk met bijzondere paddestoelen, droge worsten en delicatessen; Man Met Bril Koffie* de leukste koffiebrander uit Rotterdam Noord; De groenten van Van Herk vollegrondsteler uit Rhoon, oerhollands; Wild Vleesch Rotterdamse worst, charcuterie en vers vlees van de Rotterdamste slager, die bovendien wéét waar zijn vlees vandaan komt; Masline Mendolia Siciliaanse Rotterdammers met olijfolie uit eigen gaard; Oudwijker kazen Italiaanse bergkazen gemaakt in Utrecht; * Man met Bril is er alleen op de kleinere markten (2de, 4de en soms 5de zaterdagen van de maand) »

Tags

Rotterdamse Oogst wordt weekmarkt

6 mei 2018

Rotterdamse Oogst wordt weekmarkt

Voor de volgende markt hoef je nog maar één week te wachten. Want vanaf nu is de Oogstmarkt élke zaterdag op het Noordplein te vinden. Elke zaterdag de beste boodschappen en de gezelligheid van de markt. Vaste prik. De nieuwe markten zijn MINI, een intieme buurtmarkt. Op de 1ste (XXL) en 3rde (XL) zaterdagen met extra kramen & muziek, zoals je van ons gewend bent. »

Tags

Rotterdamse Oogst viert de vrijheid op 5 mei

1 mei 2018

Bevrijdingsdag! Rotterdamse Oogst viert de vrijheid. Met jou natuurlijk! Op een zonnig terras, met de beste Rotterdamse biertjes, lekkere muziek en de mooiste boodschappen van de stad. Deze boeren en makers zijn er: »

Tags

100 X Rotterdamse Oogst, 21 april

14 april 2018

FEEST. We zagen het bijna over het hoofd. Rotterdamse Oogst wordt 100! Honderd markten dan, geen jaar. Maar nog steeds alle reden voor feest. Vier je met ons mee? »

Tags

Rotterdamse Oogst 7 april

4 april 2018

Rotterdamse Oogst 7 april

Waaaat?? Serieus?? We kunnen het bijna niet geloven, maar het gaat echt gebeuren. Van -18 gevoelstemperatuur op de vorige markt, naar een onwaarschijnlijke + 20 (+38 dus eigenlijk). HOERA. Dusss, haal je vrienden uit hun winterslaap, en kom zaterdag naar het Noordplein voor het beste terras en de mooiste boodschappen van Rotterdam. »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam