Rotterdamse Oogst

Singeldingen dingt op locatie

27 februari 2012

Singeldingen dingt op locatie

Het seizoen begint vroeg dit jaar voor onzer vrienden de Singeldingers! Want ook zij zijn van de partij. Speciaal voor de Rotterdamse Oogstmarkt verlaten de Sinmgeldingers de Heemraadssingel en sluiten zich bij ons aan in het Museumpark.   »

Over vrouwenhanden, schapenbekken & markten!

4 januari 2012

Over vrouwenhanden, schapenbekken & markten!

  Vrouwenhanden en schapenbekken staan nooit stil. Dus ook de dames van Rotterdamse Oogst niet. Gelukkig maar, want de oogst begint vroeg dit jaar: op zaterdag 3 maart met de eerste Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark. Wij zitten boordevol leuke plannen om van de vier markten in het Museumpark een succes te maken, als opmaat naar een maandelijkse markt in 2013! »

Meer Markten

18 september 2011

Meer Markten

Goed nieuws voor alle fans van de Oogstmarkt: in 2012 organiseert Rotterdamse Oogst vier boerenmarkten in het Museumpark! Wat kun je van de markten verwachten? Tientallen kramen met regionale en seizoensgebonden produkten, en dat in een lekker Rotterdamse setting.  »

Oogstmarkt

12 september 2011

Oogstmarkt

De zaterdagse boodschappen doe je op de Rotterdamse Oogstmarkt. De markt voor boeren uit de omgeving van Rotterdam en buren uit de stad. Dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook nieuw vlees in de kuip! Van kaas uit Streefkerk tot sambal uit Rotterdam. Van groente uit Strijen tot honing uit de stad. En dat alles onder het mom haalt toch van verre niet, wat deze regio aan lekkers biedt! Benieuwd welke boeren & buitenlui hun waar aanbieden? Bekijk hier het overzicht.   »

Lekker naar de boer!

4 juni 2011

Lekker naar de boer!

Het platteland de stad in. Tijdens Zaait! was dat nog het geval. Boeren uit de omgeving van  Rotterdam verkochten hun waar op het Noordplein. Over 2 weken doen een aantal van hen het nog eens dunnetjes over. Op eigen erf. »

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden