Rotterdamse Oogst

Zomerzon & -koninkjes op de Rotterdamse Oogstmarkt

13 juni 2012

Zomerzon & -koninkjes op de Rotterdamse Oogstmarkt

Een zonovergoten boerenmarkt op het kleurrijke evenementendek van het Museumpark. Verse worst, droge worst, vlaams brood, klein Westland, heerlijke zomerkoninkjes en groene asperges, verse sushi (met Hollandse vis en regionale paprika), eigengemaakt servies, verbrande gezichten, fruitboompjes, boerderij-ijs en ander zuivel (van schaap, geit en koe). En natuurlijk de grootste boederij-stoepkrijt-tekening ooit! »

Senor Sandor op de Markt

30 mei 2012

Senor Sandor op de Markt

Straks staan ze op Metropolis, maar zaterdag 2 juni zijn al op de Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark te beluisteren en te bewonderen: het Rotterdamse kwartet Sĕnor Sandor!  »

Binnen de lijntjes blijven

29 mei 2012

Binnen de lijntjes blijven

Ook aan de kinderen wordt gedacht op de Rotterdamse Oogstmarkten! Niet alleen omdat er heel veel gezond lekkers te krijgen is. Ze kunnen ook aan de slag op het evenementendek van het Museumpark. »

Stempelen met Stempelshirt

28 mei 2012

Stempelen met Stempelshirt

Nieuw op onze markten: Stempelshirt. De dames van Stempelshirt stempelen met alles wat los en vast zit. Dus ook met Rotterdamse Oogst! »

Lab. Luilekkerland

25 mei 2012

Lab. Luilekkerland

Ook aan koek & zopie is gedacht! Tijdens de Rotterdamse Oogstmarkten wordt de Singeldingen-mobiel overgenomen door een nieuw culinair collectief: Lab. Luilekkerland. »

Tags

Lammetjes op de toendra van de Rotterdamse Oogstmarkt

14 maart 2012

Lammetjes op de toendra van de Rotterdamse Oogstmarkt

De kop is er af. En hoe! De eerste editie van de Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark was een groot succes! Want wat was het leuk! Met zijn allen hebben we er een heel mooie dag van gemaakt, waar wij vol trots en met plezier op terugkijken.  »

Wij stemmen: Uit je eigen stad!

28 februari 2012

Wij stemmen: Uit je eigen stad!

Een schaap op de Kaap, sla van de Marconistrip, kakelende kippen in het centrum en kruiden uit Noord. Kortom, eten Uit je eigen stad. Veel Rotterdamser kan de oogst niet worden. Daarom gaat onze stem voor het stadsinitiatief naar de stadsboeren van Uit je eigen stad. Die van jullie toch ook! »

Tags

Muziek voor bij de boodschappen: Make sense

28 februari 2012

Muziek voor bij de boodschappen: Make sense

Iedereen heeft het nodig. ‘Feel good experiences’. We willen allemaal iets fijns, iets om extra van te genieten als we thuis komen, tijdens de werkdag óf tijdens het doen van de zaterdagse boodschappen op de Oogstmarkt. Dáárom maakt Make Sense muziek. »

Singeldingen dingt op locatie

27 februari 2012

Singeldingen dingt op locatie

Het seizoen begint vroeg dit jaar voor onzer vrienden de Singeldingers! Want ook zij zijn van de partij. Speciaal voor de Rotterdamse Oogstmarkt verlaten de Sinmgeldingers de Heemraadssingel en sluiten zich bij ons aan in het Museumpark.   »

Over vrouwenhanden, schapenbekken & markten!

4 januari 2012

Over vrouwenhanden, schapenbekken & markten!

  Vrouwenhanden en schapenbekken staan nooit stil. Dus ook de dames van Rotterdamse Oogst niet. Gelukkig maar, want de oogst begint vroeg dit jaar: op zaterdag 3 maart met de eerste Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark. Wij zitten boordevol leuke plannen om van de vier markten in het Museumpark een succes te maken, als opmaat naar een maandelijkse markt in 2013! »

Meer Markten

18 september 2011

Meer Markten

Goed nieuws voor alle fans van de Oogstmarkt: in 2012 organiseert Rotterdamse Oogst vier boerenmarkten in het Museumpark! Wat kun je van de markten verwachten? Tientallen kramen met regionale en seizoensgebonden produkten, en dat in een lekker Rotterdamse setting.  »

Oogstmarkt

12 september 2011

Oogstmarkt

De zaterdagse boodschappen doe je op de Rotterdamse Oogstmarkt. De markt voor boeren uit de omgeving van Rotterdam en buren uit de stad. Dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook nieuw vlees in de kuip! Van kaas uit Streefkerk tot sambal uit Rotterdam. Van groente uit Strijen tot honing uit de stad. En dat alles onder het mom haalt toch van verre niet, wat deze regio aan lekkers biedt! Benieuwd welke boeren & buitenlui hun waar aanbieden? Bekijk hier het overzicht.   »

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 09:00-16:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden