Rotterdamse Oogst

ZAAIT! & XXL Oogstmarkt 4 mei

1 mei 2019

ZAAIT! & XXL Oogstmarkt 4 mei

De eerste markt van de maand komt er weer aan! Dat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. Deze keer niet alleen met ongeveer 50 deelnemers, ook de plantenliefhebbers van ZAAIT! zijn voor de eerste editie van de partij. Kom dus komende zaterdag naar het Noordplein tussen 10 en 17 uur om niet alleen jouw boodschappentassen, maar ook jouw groene hart te vullen! Line up ZAAIT!: Caroline Zeevat, Dineke Glas »

Tags

Koningsdageditie 27 april

24 april 2019

Koningsdageditie 27 april

Het is weer tijd voor onze weekmarkt en niet zomaar eentje! Het wordt een speciale oranje-Koningsdag-editie met: onze vaste deelnemers, Containerbar en de vrijmarkt. Voel je vrij om je eigen kleedje mee te nemen en plaats te nemen naast de Oogstmarkt. We gaan er één groot feest van maken! Deze editie met: »

Tags

Line up XL 20 april

17 april 2019

Line up XL 20 april

Kom zaterdag langs onze Oogstmarkt voor al je lokale Paasboodschappen! Het belooft heerlijk weer te worden, dus ons terras staat voor je klaar. Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBiokaas KinderdijkBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets BosDe BuytenhofDutch Cranberry Group BV, »

Tags

ZAAIT! 4 & 18 mei

14 april 2019

ZAAIT! 4 & 18 mei

Yes! Balkontuinders, volkstuinders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt u het Noordplein. En natuurlijk kun je ook boodschappen doen op de Rotterdamse Oogstmarkt. »

Tags

Weekmarkt 13 april

10 april 2019

Weekmarkt 13 april

Deze zaterdag staan we weer met onze vertrouwde weekmarkt op het plein. De Proef de Turkse Cultuur-dagen zijn zaterdag ook op het Noordplein aanwezig. Super gezellig! De markt staat »

Tags

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

3 april 2019

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

Goodbye march and hello april! Komende zaterdag is de 1e van de maand, wat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. In onze nieuwsbrief vind je alvast een voorproefje van wat je kan »

Tags

Weekmarkt 30 maart

28 maart 2019

Weekmarkt 30 maart

We staan zaterdag weer met een hoop lekkere, verse en verantwoorde producten op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets Bos, Dutch Cranberry Group »

Tags

VERRASSING: R'damse Oogstmarkt L-editie

21 maart 2019

De storm is gaan liggen en dit weekend wordt zelfs een zonnetje voorspeld. En VERRASSING, een paar teleurgestelde deelnemers van vorige week zijn zaterdag gezellig te gast. Oogstmarkt L-editie, »

Tags

XL Oogstmarkt 16 maart gecanceld

15 maart 2019

De weersverwachting voor morgen is verslechterd. Wij zijn daardoor genoodzaakt om de XL Oogstmarkt te cancelen. We hebben onze uiterste best gedaan om zo goed mogelijk »

Tags

Line up XXL 2 maart

25 februari 2019

Gezellig boel weer op de tweede XXL van het jaar. Bijna iedereen is uit winterslaap, en om 13 uur een geweldig leuk optreden van nederlandstalig akoestisch trio Blind Vertrouwen. A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Berkje berkensap, Casa Reinders, Cidres, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Rotterdamse thee, »

Tags

Inschrijven voor 2019

13 februari 2019

Inschrijven voor 2019

YES! De inschrijving voor 2019 is vanaf nu geopend»

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam