Rotterdamse Oogst

Rotterdam zet door!

1 april 2020

Rotterdam zet door!

Deze week hebben we een nieuw overzicht voor je gemaakt van R'damse initiatieven die zijn opgezet om jou in deze tijd tóch te kunnen voorzien van de lekkerste lokale producten. Check onze nieuwsbrief. »

Tags

R'damse Oogst update

25 maart 2020

R'damse Oogst update

Helaas voorlopig geen Oogstmarkten, daarom hebben we deze week een nieuw overzicht van R'damse initiatieven die zijn opgezet om jou in deze tijd tóch te kunnen voorzien van de lekkerste lokale producten. Check de nieuwsbrief voor de laatste updates. »

Tags

Support your locals!

19 maart 2020

Support your locals!

Soms moet je afstand nemen om dichter bij de oplossing te komen. Zo zorgen we de komende tijd voor elkaar. Ook wij moeten afstand nemen van jullie allemaal. In ieder geval tot en met 6 april géén markten. Onze deelnemers krijgen het goed voor de kiezen. De markt valt weg en daarmee een deel van hun inkomen. Horeca valt weg en daarmee het restant van hun inkomen. We zijn daarom druk bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. We houden jullie hiervan op de hoogte! Binnenkort komt een overzicht van alle initiatieven op onze website te staan. Voor nu doen de Oogsters hun best de lekkerste boodschappen tóch bij jou te bezorgen. Mocht je er wel op uit willen, dan ben je ook welkom op verschillende adressen. Klik hier voor het overzicht. Zorg goed voor elkaar. Ook op afstand. Support your locals. Kook lekker. Eet je vitamines. Hopelijk tot snel! »

Tags

GEEN OOGSTMARKTEN TM 31 MAART

13 maart 2020

GEEN OOGSTMARKTEN TM 31 MAART

Voor elkaar zorgen door afstand te nemen. Ook wij zijn door onze burgemeester gevraagd een tijdje afstand te nemen van jullie allemaal. In ieder geval tot en met 31 maart géén markten. De Oogsters doen hun best de lekkerste boodschappen tóch bij jou te bezorgen. Mocht je er wel op uit willen, dan ben je welkom op verschillende adressen. Zie hier hoe en waar: Zorg goed voor elkaar. Ook op afstand. Kook lekker. Eet je vitamines. Hopelijk tot snel. »

Tags

XXL Oogstmarkt - op naar de lente!

4 maart 2020

XXL Oogstmarkt - op naar de lente!

De tijd gaat snel! Maart is alweer aangebroken en komende zaterdag wordt zelfs een zonnetje verwacht 🌞🤞 Kom tussen 10 en 17 uur langs het Noordplein voor de lekkerste, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Bruutwijn, Casa Reinders, CiderCider, »

Tags

R'damse Oogst XL 15 februari

12 februari 2020

R'damse Oogst XL 15 februari

Regen, zon of wind. Het maakt niet uit, we zijn er altijd! Komende zaterdag wordt stevige wind verwacht aan het eind van de middag. Daarom beginnen en stoppen we mogelijk eerder met de markt. Houd onze socials goed in de gaten voor de laatste updates. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Weekmarkt 8 februari

5 februari 2020

Weekmarkt 8 februari

Voor je wekelijkse lokale boodschappen kun je deze week weer terecht bij onze vertrouwde weekmarkt. Deze week met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

5 februari 2020

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

Elke markt is anders. Daarom sturen we één keer per week een update met een overzicht van deelnemers en acties. Schrijf je hier in. »

Tags

Inschrijving 2020 geopend!

4 februari 2020

Inschrijving 2020 geopend!

Het einde van 2019 is in zicht en wat kijken we terug op een prachtig Oogstjaar. We hebben volop genoten van alle prachtige lokale producten en fijne aanwezigheid van iedereen en willen dit komend jaar voortzetten. Maak of produceer jij ook mooie lokale producten en lijkt het je leuk om mee te doen? Wees welkom! Aanmelden kan hier. »

Tags

XXL Oogstmarkt 1 februari

29 januari 2020

XXL Oogstmarkt 1 februari

Het is zover! De allereerste XXL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten van 35 deelnemers, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Wekelijkse boodschappen

22 januari 2020

Wekelijkse boodschappen

Het is weer tijd voor onze vertrouwde weekmarkt. Kom langs voor je wekelijkse lokale boodschappen. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

XL Oogstmarkt 18 januari

15 januari 2020

XL Oogstmarkt 18 januari

Het is zover! De allereerste XL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam