Rotterdamse Oogst

Weekmarkt 27 juli

23 juli 2019

Weekmarkt 27 juli

We hebben zaterdag visite! Keukenboeren komt ons op de weekmarkt vergezellen. Ze nemen de RotPot, kimchi en ketchupshirts voor kinderen mee voor de verkoop. En gaan daarnaast een klein marktonderzoekje doen voor een mogelijk nieuw product. Ben je benieuwd naar wat dit is? Kom gezellig langs! Deze zaterdag staan ze van 10 tot 17 uur op de Oogstmarkt met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

XL Oogstmarkt 20 juli

18 juli 2019

XL Oogstmarkt 20 juli

Voor de meesten begint de zomervakantie bijna, maar wij gaan de hele zomer door! 🌞 Je vindt ons gewoon iedere zaterdag op het Noordplein van 10 tot 17 uur. Met deze week weer een XL-editie met 30 deelnemers, een hoop heerlijke zomerse producten en live muziek om 13 uur! Je vakantie kan niet beter beginnen 😉. Deze editie met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De Stadsbranderij»

Tags

Weekmarkt 13 juli

10 juli 2019

Weekmarkt 13 juli

Na de heerlijke zomerse XXL-editie van afgelopen zaterdag is onze vertrouwde weekmarkt weer aan de beurt. Klein, maar altijd fijn. Met deze week: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

Line up XXL 6 juli

1 juli 2019

Line up XXL 6 juli

Het is komende zaterdag weer tijd voor een XXL Oogstmarkt! Onze 45 deelnemers nemen prachtige producten mee om al je mooie tasjes mee te vullen. Deze editie met: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

Extra weekmarkt!

26 juni 2019

Extra weekmarkt!

Extra zaterdag in juni, extra weekmarkt, extra feest! De tijden passen we een beetje aan vanwege het warme weer. De markt start om 9 uur en we stoppen eerder. Waarschijnlijk tussen 15 en 16 uur, afhankelijk van de hitte. Houd de socials in de gaten en kom lekker vroeg!  »

Tags

Weekmarkt 22 juni

19 juni 2019

Weekmarkt 22 juni

Hoewel het weer vandaag nog onrustig is, wordt er voor zaterdag een heerlijk zonnetje voorspeld. Een goed moment om weer je wekelijkse lokale boodschappen in te slaan! Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders,   »

Tags

Vaderdag XL Oogstmarkt

7 juni 2019

Vaderdag XL Oogstmarkt

Zondag is het Vaderdag! Om alle stoere, lieve, zachte, grappige, bevlogen, jonge of gerijpte mannen in het zonnetje te zetten, nemen onze deelnemers weer mooie lokale producten mee! Deze week met: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers, »

Tags

Weekmarkt 8 juni

5 juni 2019

Weekmarkt 8 juni

Dit weekend is het Pinksteren. Kom zaterdag langs onze vertrouwde weekmarkt om al je ingrediënten in te slaan voor heerlijke lokale maaltijden! Deze week onder andere met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

XXL Oogstmarkt en speeddaten 1 juni

26 mei 2019

XXL Oogstmarkt en speeddaten 1 juni

Goodbye mei en welkom juni! Het is alweer de eerste van de maand, dat betekent een XXL Oogstmarkt met 50 deelnemers. Kom zaterdag heerlijk lunchen of borrelen met lokale producten en geniet van live muziek om 13 uur. Voor onze Rotterdamse voedselpioniers organiseren wij voor de tweede keer speeddaten met R'damse Oogst. Heb je een goed idee en kan je wel wat advies en hulp gebruiken? Kom dan tussen 12 en 15 uur langs en schuif aan bij onze kraam. Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBiokaas Kinderdijk»

Tags

De markt van 25 mei

22 mei 2019

De markt van 25 mei

De prachtige slow flowers van VELD & VAAS zijn terug. Deze editie verder met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersDutch Cranberry Group BVJermoumi Olives&MoreJordy's Bakery, Mijke met de groenten van Van Herk, Nino’s DelicaciesOudwijker kazenSchot KoffieThai food marketDe Vitaminefiets en Wild Vleesch. Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief. »

Tags

ZAAIT! & XL 18 mei

12 mei 2019

ZAAIT! & XL 18 mei

Na het grote succes van twee weken geleden zijn we er nu met de tweede en voorlopig laatste editie van ZAAIT! Deze week zijn maar liefst 14 liefhebbers met supergroene vingers van de partij! Laatste kans dus om jouw moestuin, stadstuin, volkstuin of balkon aan te vullen. Speciaal voor de kids is er een moestuinworkshop van Villa Zebra. »

Tags

Hieperdepiep hoera! De weekmarkt is 1 jaar!

9 mei 2019

Hieperdepiep hoera! De weekmarkt is 1 jaar!

Hieperdepiep hoera! Zaterdag is de eerste verjaardag van de weekmarkt! Precies een jaar geleden, op een mooie lentedag, stonden tien R’damse Oogsters op het Noordplein. Een klein plukje kramen, barstensvol kwaliteit. Het plan? De allerleukste zaterdagmarkt van Rotterdam te worden. De weekmarkt was geboren. Niet af en toe, maar élke week Oogst. Hoera! Dat smaakt naar meer. Deze week vieren we de Oogstmarkt met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam