Rotterdamse Oogst

Brouw een appeltje voor de dorst!

Brouw een appeltje voor de dorst!

400 miljoen kilo appels en 200 miljoen kilo peren plukken we in Nederland jaarlijks van de bomen. Wij smullen van appeltjes vers uit het vuistje... Lees verder

Workshop: De lekkerste knak

Workshop: De lekkerste knak

Waarom een knakworst knakworst heet? Omdat hij knak zegt, in je mond, als je erin bijt. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Maar waar is... Lees verder

 
Workshop: Bier brouwen (Burp!)

Workshop: Bier brouwen (Burp!)

Etienne Vermeulen a.k.a. De Bebaarde Brouwer neemt je mee in zijn avonturen als hobbybrouwer. Als praktiserend biergenieter en overtuigd hobbybrouwer krijgt hij er maar geen genoeg... Lees verder

Workshop: Stadskippen voor dummies

Workshop: Stadskippen voor dummies

Na de plofkip, de graskip, de maïskip en de scharrelkip kijken wij uit naar een nieuwe kip: de Stadskip. Want weinig dieren geven brengen zo... Lees verder

 
Workshop: Fermenteren kun je leren!

Workshop: Fermenteren kun je leren!

Veel van ons voedsel hebben we te danken aan fermentatie door bacterieculturen. Heerlijke kwark, kazen en yoghurt, bier en wijn, azijn en sojasauzen, om maar... Lees verder

Oogstmarkt 5 oktober

Oogstmarkt 5 oktober

Ga je weer mee naar de mart? Aanstaande zaterdag zijn we er weer op het Noordplein. Met de Rotterdamste oogst, de enige echte Maasstroompjes, mosselen en... Lees verder

 
Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam