Rotterdamse Oogst

Café De Boer Op 21/05

19 mei 2022

Café De Boer Op 21/05

ZAAIT gemist? Deze zaterdag herkansing, want we hebben weer een prachtig programma voor je. ♥️ We vieren de enorme soortenrijkdom van Rotterdam en ommelanden. »

Tags

ZAAIT! Geen woorden, maar zaden

17 maart 2022

ZAAIT! Geen woorden, maar zaden

Balkontuinders, volkstuinders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Na twee jaar lockdown-pauze eindelijk weer ZAAIT! Op 14 mei vind je dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Geen woorden, maar zaden! »

Tags

Elke zaterdag OOGST

5 januari 2022

Elke zaterdag OOGST

Elke zaterdag van 10 tot 17 uur op het Noordplein met: A&E gourmet, Bakkerij Oumi, Bio Oil, Bleaters & co, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Clark Fermentation, d'Vitaminefiets, Das Brot, de Buytenhof, Doetie's geiten, »

Tags

Inschrijving 2022 geopend!

5 januari 2022

Inschrijving 2022 geopend!

De inschrijving van het nieuwe Oogstjaar is geopend! Maak of produceer jij ook mooie lokale producten en lijkt het je leuk om mee te doen? Wees welkom! Aanmelden kan hier. »

Tags

Markt gaat door!

20 december 2021

Markt gaat door!

De markt van komende donderdag gaat door!   Rotterdamse Oogst heeft dit jaar een extra editie op donderdag 23 december. Zo heb jij extra verse boodschappen met kerst.   Op de markt vind je de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de welverdiende vakantie lekker te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast. Met heel veel lekkers van lokale bakkers en chefs en mooie kadootjes verkocht door de makers zelf.   Zonder terras, zonder livemuziek, maar mét heel veel frisse lucht. »

Tags

Rotterdamse Oogst Kerstmarkt

24 november 2021

Rotterdamse Oogst Kerstmarkt

🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨ R’damse Oogst is dit jaar op zaterdag 18 én op donderdag 23 december in kerstsfeer. Zo spreiden we de drukte en heb jij extra verse boodschappen met kerst. Op de kerstmarkt vind je de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de welverdiende vakantie lekker te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast. Met hartverwarmende muziek van Rotterdams talent en heel veel lokaal lekkers. Meer informatie volgt nog! 🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨   »

Tags

Elke zaterdag Oogst

1 oktober 2021

Elke zaterdag Oogst

Elke zaterdag is er Rotterdamse Oogst op het Noordplein. Één keer per week verzamelen de leukste lokale boeren, bakkers, slagers, chefs zich in Rotterdam Noord. Zo kun jij de beste en meest verse boodschappen doen. Met een koffietje erbij! Meer info: »

Tags

Herfst!

22 september 2021

Herfst!

Voorzichtig laten we de zomer achter ons en breekt de herfst aan. De eerste kolen en pompoenen worden geoogst. Zin in al het lekkers dat het nieuwe seizoen ons te bieden heeft! Iedere zaterdag van 10 tot 17 uur op het Noordplein. »

Tags

We gaan de hele zomer door!

23 juli 2021

We gaan de hele zomer door!

Vakantie in Rotterdam op de boerenmarkt. Flaneer langs de Rotte, maak een rondje langs de kramen en geniet vooral van de vele, heerlijke zomerse producten. Wij gaan de hele zomer door! Je vindt ons iedere zaterdag van 10 tot 17 uur op het Noordplein. »

Tags

Aangepaste tijden 13 februari

10 februari 2021

Aangepaste tijden 13 februari

Het was even spannend, maar de markt gaat door! Dankzij onze avontuurlijke en enthousiaste Oogsters en de gemeente die ervoor zorgt dat het Noordplein er strak en veilig bij ligt. !!Let op: we passen wel de openingstijden aan! Om bevroren deelnemers, producten en apparatuur te voorkomen, staan we zaterdag van 11 tot 15 uur op het Noordplein. Trek je mooiste ski-outfit aan en kom deze bikkels steunen: Anne’s Fruits and Veggies, BOERgondisch Rotterdam, Bon Ap’,  »

Tags

Extra RO markt 2 januari

29 december 2020

Extra RO markt 2 januari

Het eerste weekend van januari ligt de voltallige Rotterdamse-Oogst-tribe altijd uit te buiken onder de inmiddels verdroogde kerstboom: nooit markt op de eerste zaterdag van januari. Maar dit jaar zal alles anders zijn. We zijn er gewoon ELKE zaterdag. Dus ook op 2 januari. Tot dan! »

Tags

Markten 19 en 23 december

25 november 2020

Markten 19 en 23 december

We kunnen het nog steeds bijna niet geloven, maar de markten van aanstaande zaterdag en woensdag 23 december gaan door. Helaas zonder de meeste non-food partijen (planten en drogisterij wel toegestaan), zonder optredens, zonder bankjes. Maar met een prachtige verzameling heerlijk eten! Het Noordplein toveren we weer om in een voedselparadijs. Kom langs en sla in voor de feestdagen. Zo hoef je lekker de deur niet meer uit en kun je een heerlijk lokaal kerst(troost)maal voor jezelf en geliefden koken. Zaterdag 19 en woensdag 23 december van 10 tot 17 uur op het Noordplein!   »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam