Rotterdamse Oogst

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

9 december 2018

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

Elke markt is anders. Daarom sturen we één keer per week een update met een overzicht van deelnemers en acties. Schrijf je hier in. »

Tags

XXL 1 december Sinterklaaseditie

18 november 2018

Heerlijk dagje Rotterdamse Oogst XXL met de Sinterklaaseditie op 1 december. Deze deelnemers zijn erbij: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, »

Tags

XL 17 november

9 november 2018

Rotterdamse Oogst XL, op een sfeervol herfstplein. Met A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

MARKT 10 november

7 november 2018

MARKT 10 november

Zaterdag weer een heerlijke herfstmarkt op het Noordplein. Mooie verse boodschappen, en (snik) afscheid van Man Met Bril Koffie. Meer info »

Tags

XXL 3 november

30 oktober 2018

XXL 3 november

Eerste zaterdag van de maand dus tijd voor R'damse Oogst XXL, met meer dan vijftig deelnemers, live-muziek van Nana om 13.00 uur, en natuurlijk veel lekker eten. Mis het niet! zaterdag 3 november 10-17.00 Noordplein met deze deelnemers: »

Tags

MARKT 27 oktober

24 oktober 2018

MARKT 27 oktober

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst groeit. Vanaf nu geen MINI meer, maar MARKT. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Zaterdag 27 oktober Noordplein 10-17 met: 🍠  NIEUW Sylvia Seidelmann kookt live met de producten van de markt. Pompoensoep en een curry van zoete aardappel. Ook take-away. »

Tags

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

13 oktober 2018

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

De derde zaterdag komt er weer aan. Rotterdamse Oogst XL. Met om 13 uur een live optreden van Nana Peijenburg. Zaterdag 20 oktober 10-17 uur met deze makers: Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas »

Tags

R’damse Oogst X Feestival

11 oktober 2018

R’damse Oogst X Feestival

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst. Zaterdag naast Feestival, het feestelijkste festival van Rotterdam. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Meer info over het aanbod vind je hier. »

Tags

XXL op 6 oktober

29 september 2018

XXL op 6 oktober

Volle bak gezelligheid op 6 oktober met deze deelnemers: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Antiquariaat Zwaanshals, Arganona kruiden & meer / Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij »

Tags

Vijfde zaterdag, 29 september

26 september 2018

Vijfde zaterdag, 29 september

Vijf zaterdagen in september. Vorige jaren betekende dat altijd teleurgestelde Rotterdammers op een leeg plein, in de war met de kalender. Nu niet meer. Want sinds mei 2018 zijn we er élke zaterdag. Zaterdag 29 september Noordplein 10-17 met deze heerlijkheden: Oerhollandse, kraakverse groente, fruit en »

Tags

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

20 september 2018

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

Beestenboel bij R’damse Oogst Het betere boodschappen doen: een mooie markt met de allerbeste producten uit de regio, heerlijke koffie (de espressomachine is terug van weggeweest 🙌), dieren kijken in de afscheids-pop-up-kinderboerderij van Containerbar, drankje erbij. Check. »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MINI - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL-3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MINI-4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -

Elke eerste en derde zaterdag van de maand dus met een uitgebreidere line-up: 3 & 17 feb, 3 & 17 mrt, 7 & 21 apr, 5 & 19 mei, 2 & 16 jun, 7 & 21 jul, 4 & 18 aug, 1 & 15 sept, 6 & 20 okt, 3 & 17 nov, 1 & 15 dec.

EXTRA kerstmarkt op 22 december

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties: http://eepurl.com/dqJGe9

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

 

Wil je meedoen aan de markt? Hier vind je meer informatie.

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden