Rotterdamse Oogst

GEEN markt op 9 februari

8 februari 2019

GEEN markt op 9 februari

Windstoten tot 76 km/u voorspeld, dat is windkracht 9. Zolang er geen stormankers in het Noordplein zitten, is het te gevaarlijk om kramen op te bouwen. Zaterdag 9 februari geen markt dus. We zullen je missen! 16 februari is de storm gaan liggen en zijn we er weer. Tot dan! »

Tags

De laatste van 2018

28 december 2018

De laatste van 2018

Nog ééntje dan! De allerlaatste van 2018. Volgend jaar zijn we er vanaf 12 januari élke zaterdag. Maar eerst nog een klein feestje. Kom je ons uitzwaaien morgen? De prachtige koolfoto is natuuurlijk van »

Tags

LOVE & PEAS KERSTMARKT 22 december

18 december 2018

LOVE & PEAS KERSTMARKT 22 december

EXTRA EXTRA De hele dag de gezelligste markt van Rotterdam in het warme (Oude) Noorden. Een speciale XL kersteditie met vaste weekmarkters en veel kerstgasten. Live optredens van The Funk Sweep, buurvrouw »

Tags

XL 15 december

10 december 2018

XL 15 december

Zaterdag 15 december 10-17 met Arganona kruiden & meer/Buurtmoestuinen Schiebroek, A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Churros4All, Co Vitamine-fiets Bos, »

Tags

XXL 1 december Sinterklaaseditie

18 november 2018

Heerlijk dagje Rotterdamse Oogst XXL met de Sinterklaaseditie op 1 december. Deze deelnemers zijn erbij: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, »

Tags

XL 17 november

9 november 2018

Rotterdamse Oogst XL, op een sfeervol herfstplein. Met A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

MARKT 10 november

7 november 2018

MARKT 10 november

Zaterdag weer een heerlijke herfstmarkt op het Noordplein. Mooie verse boodschappen, en (snik) afscheid van Man Met Bril Koffie. Meer info »

Tags

XXL 3 november

30 oktober 2018

XXL 3 november

Eerste zaterdag van de maand dus tijd voor R'damse Oogst XXL, met meer dan vijftig deelnemers, live-muziek van Nana om 13.00 uur, en natuurlijk veel lekker eten. Mis het niet! zaterdag 3 november 10-17.00 Noordplein met deze deelnemers: »

Tags

MARKT 27 oktober

24 oktober 2018

MARKT 27 oktober

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst groeit. Vanaf nu geen MINI meer, maar MARKT. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Zaterdag 27 oktober Noordplein 10-17 met: 🍠  NIEUW Sylvia Seidelmann kookt live met de producten van de markt. Pompoensoep en een curry van zoete aardappel. Ook take-away. »

Tags

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

13 oktober 2018

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

De derde zaterdag komt er weer aan. Rotterdamse Oogst XL. Met om 13 uur een live optreden van Nana Peijenburg. Zaterdag 20 oktober 10-17 uur met deze makers: Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas »

Tags

R’damse Oogst X Feestival

11 oktober 2018

R’damse Oogst X Feestival

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst. Zaterdag naast Feestival, het feestelijkste festival van Rotterdam. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Meer info over het aanbod vind je hier. »

Tags

XXL op 6 oktober

29 september 2018

XXL op 6 oktober

Volle bak gezelligheid op 6 oktober met deze deelnemers: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Antiquariaat Zwaanshals, Arganona kruiden & meer / Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam