Rotterdamse Oogst

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

16 mei 2018

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

Zaterdag vieren we de lente met heel veel aardbeien en ZAAIT! Dé moes- en nutsplantenmarkt van Rotterdam. Voor alle Rotterdammers met een groen hart een belachelijk mooie collectie bloemen en moes- en nutsplanten. Gekweekt door hobbyisten én profs. Be there! En natuurlijk zijn al die andere mooie boodschappen er ook. Check de line up van zaterdag 19 mei: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers »

Tags

ZAAIT!

13 mei 2018

ZAAIT!

Yes. Balkontuiders, volkstuiders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 19 mei organiseren we weer ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Geen woorden maar zaden! »

Tags

Eerste MINI Oogst op 12 mei

11 mei 2018

Eerste MINI Oogst op 12 mei

Het wordt heerlijk markt-weer zaterdag. En laten wij nou net de allereerste editie van onze nieuwe MINI-markt hebben! Deze pioniers staan 12 mei op het Noordplein. O, en trouwens, ze staan ALLE zaterdagen op het Noordplein. Feest! Booij Kaasmakers rauwmelkse kazen uit Streefkerk; Jordy's Bakery desembrood, viennoiserie, banket en tosti’s; Vitaminefiets onbespoten en superverse goente en fruit, geteelt in Nieuwerkerk; Heerlijk & Eerlijk met bijzondere paddestoelen, droge worsten en delicatessen; Man Met Bril Koffie* de leukste koffiebrander uit Rotterdam Noord; De groenten van Van Herk vollegrondsteler uit Rhoon, oerhollands; Wild Vleesch Rotterdamse worst, charcuterie en vers vlees van de Rotterdamste slager, die bovendien wéét waar zijn vlees vandaan komt; Masline Mendolia Siciliaanse Rotterdammers met olijfolie uit eigen gaard; Oudwijker kazen Italiaanse bergkazen gemaakt in Utrecht; * Man met Bril is er alleen op de kleinere markten (2de, 4de en soms 5de zaterdagen van de maand) »

Tags

Rotterdamse Oogst wordt weekmarkt

6 mei 2018

Rotterdamse Oogst wordt weekmarkt

Voor de volgende markt hoef je nog maar één week te wachten. Want vanaf nu is de Oogstmarkt élke zaterdag op het Noordplein te vinden. Elke zaterdag de beste boodschappen en de gezelligheid van de markt. Vaste prik. De nieuwe markten zijn MINI, een intieme buurtmarkt. Op de 1ste (XXL) en 3rde (XL) zaterdagen met extra kramen & muziek, zoals je van ons gewend bent. »

Tags

Rotterdamse Oogst viert de vrijheid op 5 mei

1 mei 2018

Bevrijdingsdag! Rotterdamse Oogst viert de vrijheid. Met jou natuurlijk! Op een zonnig terras, met de beste Rotterdamse biertjes, lekkere muziek en de mooiste boodschappen van de stad. Deze boeren en makers zijn er: »

Tags

100 X Rotterdamse Oogst, 21 april

14 april 2018

FEEST. We zagen het bijna over het hoofd. Rotterdamse Oogst wordt 100! Honderd markten dan, geen jaar. Maar nog steeds alle reden voor feest. Vier je met ons mee? »

Tags

Rotterdamse Oogst 7 april

4 april 2018

Rotterdamse Oogst 7 april

Waaaat?? Serieus?? We kunnen het bijna niet geloven, maar het gaat echt gebeuren. Van -18 gevoelstemperatuur op de vorige markt, naar een onwaarschijnlijke + 20 (+38 dus eigenlijk). HOERA. Dusss, haal je vrienden uit hun winterslaap, en kom zaterdag naar het Noordplein voor het beste terras en de mooiste boodschappen van Rotterdam. »

Tags

Rotterdamse Oogst 17 maart

13 maart 2018

Rotterdamse Oogst 17 maart

Trotse makers op het Noordplein. Want het is de derde zaterdag van maart! Kom lekker boodschappen doen. De koffie staat klaar en ons vuur brandt. Om 13.00 uur zangeressen Wendy en Soraya op het marktpodium. En om 14.00 uur lokale partijen op de zeepjist over stedelijk voedselbeleid. Tot dan! »

Tags

Rotterdamse Oogst 03 maart

1 maart 2018

Rotterdamse Oogst 03 maart

Wintersportmarkt. De markt is er altijd! Ook bij wintersportweer dus. Maar wel met gluhwein, snert en vuur natuurlijk. Dus schaats zaterdag gezellig langs het Noordplein! Deze markters staan voor je klaar vanaf 10 uur »

Tags

Markt van 17 februari

14 februari 2018

Markt van 17 februari

Zaterdag 17 februari weer lekker markten op het Noordplein. De zon gaat schijnen. Er is weer friet (!). Natuurlijk superverse groenten, paddestoelen, vlees van marktslager Paul, een grote diversiteit aan kazen. Koffie, thee, taart en Vlaamsch Broodhuys en Jordy's met prachtig brood. »

Tags

Rotterdamse Oogst, de kersteditie

13 december 2017

De kersteditie van Rotterdamse Oogst, zaterdag 16 december 10-17.00 op het Noordplein . Laatste markt van het jaar. Met kastanjes, vuur, en veel gluhwein. Maar het kan nog gekker. Kom zuurkool maken in de Rotterdamse Krautfabriek (meld je aan via Kraut Fund/Fest Rotterdam), Stamp je Rot, kerst-tunes, lekkere muziek van marchingband The Funk Sweep, de zonnigste accordeoniste van Rotterdam Ilse Roskam en Davida Luz. Bij de buren Warme Winter at Zwaanshalskwartier met bijzondere pop-up shops en veel warme traktaties, Ontdek Noord in de arreslee. En natuuuuurlijk zijn al deze fijne makers er weer, voor de allerbeste kerstboodschappen: Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Das Brot, De Buytenhof, Cidres, Dutch Cranberry Group, Heerlijk & Eerlijk, Hoeksche Chips, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Kusala Gifts, LekkerNijver, Makerskraam van Flowers&Sours met Ferme Kolen, Manenwolf's rokerij & foodlab, Soephoofd, @tantetoos & Pineut, Masline, De Mengelmoestuin, Mijke met groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Natur-el, Oudwijker kazen, Qurrent, Scherpslijper, Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, de Vitaminefiets, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas en Westhoek Schapenkaas, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch »

Tags

VERHUIZINGSUITVERKOOP

12 december 2017

Onze marktworstmakertslagert, het zit ‘m wat tegen. Voor oudjaarsdag moet hij z’n huidige werkplek verlaten hebben. Hij heeft gelukkig al een ‘logeeradres’, zodat we niet helemáál van zijn producten verstoken hoeven te blijven. En ondertussen zoekt-ie door naar een goed onderkomen. Wat hij níet heeft op dat logeeradres, is een vriescel. En dus is hij de tot zaterdag druk met z’n vriescel uit te spitten naar de mooiste producten die hij daar nog heeft. En daar maakt hij aanbiedingen voor voor op de laatste markt dit jaar. Onder het motto op=op. Wat je in ieder geval kunt verwachten: - een GRATIS flink stuk grillworst voor ál zijn klanten zaterdag - zijn befaamde Croquétjes met pulled pork, een doos van ca. 1 kg voor maar €9,95 - mergpijpjes van rund voor de lekkerste bouillon voor maar €2,50/kg - schitterende ossobuco’s voor maar €12,50 per kilogram worst, vlees, spek, genoeg voor 4 personen, én het recept voor Elzasser zuurkool voor maar €12,50 - vlees, paprika, genoeg voor 4 personen, én het recept voor Hongaarse zuurkool voor maar €12,50 - worsten van eend en wildzwijn, 4 voor €5,00 Naast deze opruimingsaanbiedingen kun je zaterdag bij hem terecht voor een Das Brötchen mit einer heisser Hund und Sauerkraut. Lekker toch!   »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam