Rotterdamse Oogst

Vijfde zaterdag, 29 september

26 september 2018

Vijfde zaterdag, 29 september

Vijf zaterdagen in september. Vorige jaren betekende dat altijd teleurgestelde Rotterdammers op een leeg plein, in de war met de kalender. Nu niet meer. Want sinds mei 2018 zijn we er élke zaterdag. Zaterdag 29 september Noordplein 10-17 met deze heerlijkheden: Oerhollandse, kraakverse groente, fruit en »

Tags

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

20 september 2018

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

Beestenboel bij R’damse Oogst Het betere boodschappen doen: een mooie markt met de allerbeste producten uit de regio, heerlijke koffie (de espressomachine is terug van weggeweest 🙌), dieren kijken in de afscheids-pop-up-kinderboerderij van Containerbar, drankje erbij. Check. »

Tags

Rotterdamse Oogst XL 15 september

8 september 2018

Rotterdamse Oogst XL 15 september

Zaterdag zijn ze voor een laatste keer terug. De mannen van Stadskruid stoppen met de kwekerij en vieren hun afscheid met een waanzinnig assortiment. Kom je ze uitzwaaien? Line up 15 september: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek & Arganona kruiden »

Tags

Rrrotterdamse Oogst 8 september

4 september 2018

Rrrotterdamse Oogst 8 september

Rrrotterdamse Oogst MINI markt staat zaterdag 8 september naast Rrrollende Keukens en Containerbar Noord. Dat moet wel gezellig worden. Noordplein 10-17 »

Tags

OOGSTTIJD! XXL op 1 september.

30 augustus 2018

OOGSTTIJD! XXL op 1 september.

OOGSTTIJD! Zaterdag 1 september volle bak op de XXL markt. Staan jouw favorieten ertussen? Rotterdamse Oogst XXL 10-17.00 op het Noordplein »

Tags

Welkom-thuis-markt 25 augustus

23 augustus 2018

Welkom-thuis-markt 25 augustus

De vakantie is bijna voorbij. Welkom thuis Rotterdam! Vul zaterdag je lege koelkast met de prachtige superverse producten van de Rotterdamse Oogstmarkt. 25 augustus Noordplein 10-17 »

Tags

XL, de vakantie-editie

13 augustus 2018

XL, de vakantie-editie

Zaterdag 18 augustus, Rotterdamse Oogst XL, de vakantie-editie. Met nog een paar makers op vakantie (veel plezier!), maar ook leuke nieuwe gasten. Om 13 uur een optreden van Mari & the Mojo's. Lekker eten op het terras, en heel veel mooie lokale producten. »

Tags

R'damse Oogst XXL 4 augustus

2 augustus 2018

R'damse Oogst XXL 4 augustus

Lekkerbekken & bourgondiers, foodies & fitgirls, verpakkingsvrijen & stemmersmetdeportemonee: OPGELET. Speciaal voor alle thuisblijvers en alweer-terugkeerders is er zaterdag Rotterdamse Oogst XXL. Met Zuid-Franse markttemperaturen, heerlijk aan de Rotte, onder de bomen van het Noordplein. Maar vooral met »

Tags

Markt 28 juli

26 juli 2018

Markt 28 juli

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst. Alles lokaal, rechtstreeks van de bron, met heel veel liefde gemaakt, met een eerlijke prijs voor de makers: check. Maar vooral super vers en superlekker. Zaterdag 28 juli Noordplein 10-17 »

Tags

Rotterdamse Oogst XL, 21 juli

19 juli 2018

Rotterdamse Oogst XL, 21 juli

Derde zaterdag van de maand: tijd voor Rotterdamse Oogst XL. Geniet van de altijd relaxte sfeer op het Noordplein. En we hebben natuurlijk weer veel mooie en kraakverse vakantieboodschappen voor je: A&E gourmet, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Booij Kaasmakers, »

Tags

Markt van 14 juli

12 juli 2018

Markt van 14 juli

MINI maar groots! Zaterdag 14 juli weer een heerlijke markt met het meest relaxte terras van Rotterdam. Wel even zoeken, we zijn er écht, daar onder de bomen van het Noordplein: foodtruckfestival Rrrollend Rotterdam staat er ook. Dubbel gezellig dus. Wij staan aan de kant van de Rotte, waar een koele bries waait. Op de Rdamse »

Tags

Rotterdamse Oogst XXL zaterdag 7 juli

3 juli 2018

Rotterdamse Oogst XXL zaterdag 7 juli

Volle bak zaterdag 7 juli want het is weer de eerste zaterdag van de maand. En we hebben genoeg te vieren. Rotterdamse Oogst heeft een deal gesloten met de gemeente Rotterdam en mag anderhalf jaar experimenteren op het Noordplein. Nieuwe kansen voor al die dappere, gepassioneerde voedselmakers in de »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam