Rotterdamse Oogst

Line-up voor de markt van 7 oktober

5 oktober 2017

Zaterdag genoeg gezelligheid op de markt met Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon Meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Manenwolf's rokerij & foodlab, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk & afhaalpunt Visabonnement van de Goede Vissers, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, POWERPEUL, Qurrent, Ratjetoe, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij Bij Bouna, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, Tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, VELD & VAAS, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vers Van Voorne, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou Alisson Jutta staat om 13 uur op het marktpodium. Met haar warme stem vertelt ze je verhalen en dromen. Luister maar. »

Tags

Line up 16 september 2017

15 september 2017

Line up 16 september 2017

Zomeroogst, herfstoogst. Het is een beetje van alles-wat-oogst. Nog geen spruiten, maar het najaar is echt begonnen: pompoenen, cantharellen, noten. Gelukkig halen we met de dahlia's, courgettes en aubergines de zomer ook nog even in huis! »

Tags

Line up 2 september 2017

1 september 2017

Line up 2 september 2017

Volle bak op het Noordplein deze zaterdag. Omdat nagenoeg al onze kooplui weer thuis zijn.  Omdat we 2 acts op het Marktpoium hebben en omdat we feest vieren, op zijn Frans met het Zwaanshalskwartier. Bienvenue au Marché de la Vendange de Rotterdam! »

Tags

Line up 05 augustus 2017

1 augustus 2017

Line up 05 augustus 2017

We markten dus gewoon door,  maar zoals u van ons gewend bent met dat lekkere vakantiegevoel. Volg uw neus naar Stadskruid, bezoek de kraam van Oudwijker en neem een Blije Wijn, een Kaaps biertje of wijntje uit de Betuwe op het terras. En er is ijs. Bonnes vacances! »

Tags

Rotterdam Harvest Market

14 juli 2017

Rotterdam Harvest Market

And now for all you tourists out there, visiting our wonderfull city: just a little suggestion for your to-do-list.  »

Line up 15 juli 2017

14 juli 2017

Line up 15 juli 2017

De 3e zaterdag: marktdag dus, met, mmmm, meloenen, chocola, froyo en meer. »

Tags

Rotterdamse Oogst blijft!

29 juni 2017

Rotterdamse Oogst blijft!

Wat ging het los nadat Lot Piscaer in het AD/RD het nieuws deelde dat het voortbestaan van onze markt onder druk stond. Ruim 5000 handtekeningen,  enorm veel steunbetuigingen en 2 afspraken (van een uur!) met wethouder Struijvenberg verder kunnen we weer met een gerust hart ademhalen: Rotterdamse Oogst lijkt gered. Lijkt, want er moet nog wel wat gebeuren. »

Tags

Line up 01 juli 2017

28 juni 2017

Line up 01 juli 2017

Noord Oogst. De hele zomer door! Want die zomeroogst wordt met de week kleurrijker, uitbundiger en lekkerder. Geoogst zal er worden dus! Gelukkig voelt het bij ons op de markt altijd wel een beetje als vakantie :). En na de zomer? Gaan we gewoon door!  »

Tags

Line up 17 juni 2017

16 juni 2017

Line up 17 juni 2017

Nieuwe Oogst! Want er komt natuurlijk heel veel vers van het land. Maar ook omdat we een paar nieuwe deelnemers hebben die een markt komen meedraaien. En wat hebben ontwerpers eigenlijk te zoeken in de wereld van voedsel?  »

Tags

Line up 20 mei 2017

19 mei 2017

Line up 20 mei 2017

Geen woorden maar za-ha-aaa-den! Wij zongen vrolijk mee afgelopen maandag ;). Want we hebben weer een markt vol fijne oogst. Van zaailingen tot stadskruiden. Van woordkunsten tot bloesemborrels. Tot markts!  »

Tags

Line up 06 mei 2017

5 mei 2017

Line up 06 mei 2017

Die Rotterdamse Oogstmarkt - Zaait!-editie van morgen wordt weer heel fijn. We beginnen hem goed met een Marktontbijt, even experimenteren nu het nog kan. We halen de boodschappen bij, zie hieronder & slaan de zaailingen voor onze moestuin in op Zaait!. Gecombineerd met een uitstekend terrasweertje, Bilderlieder van Mareike Ziegler op de achtergrond. Tot oogst! »

Tags

Zaait! 20 mei 2017

3 mei 2017

Zaait! 20 mei 2017

Een groen, groen zaailingenland! Vijf jaar na de 1e editie is Zaait! zaterdag 06 en 20 mei terug op het Noordplein. Dit jaar niet als festival, maar in afgeslankte vorm als pop-up vrijmarkt tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt. Geen woorden maar zaden!  »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MINI - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL-3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MINI-4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties: http://eepurl.com/dqJGe9

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

 

Wil je meedoen aan de markt? Hier vind je meer informatie.

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam