Rotterdamse Oogst

VERHUIZINGSUITVERKOOP

12 december 2017

Onze marktworstmakertslagert, het zit ‘m wat tegen. Voor oudjaarsdag moet hij z’n huidige werkplek verlaten hebben. Hij heeft gelukkig al een ‘logeeradres’, zodat we niet helemáál van zijn producten verstoken hoeven te blijven. En ondertussen zoekt-ie door naar een goed onderkomen. Wat hij níet heeft op dat logeeradres, is een vriescel. En dus is hij de tot zaterdag druk met z’n vriescel uit te spitten naar de mooiste producten die hij daar nog heeft. En daar maakt hij aanbiedingen voor voor op de laatste markt dit jaar. Onder het motto op=op. Wat je in ieder geval kunt verwachten: - een GRATIS flink stuk grillworst voor ál zijn klanten zaterdag - zijn befaamde Croquétjes met pulled pork, een doos van ca. 1 kg voor maar €9,95 - mergpijpjes van rund voor de lekkerste bouillon voor maar €2,50/kg - schitterende ossobuco’s voor maar €12,50 per kilogram worst, vlees, spek, genoeg voor 4 personen, én het recept voor Elzasser zuurkool voor maar €12,50 - vlees, paprika, genoeg voor 4 personen, én het recept voor Hongaarse zuurkool voor maar €12,50 - worsten van eend en wildzwijn, 4 voor €5,00 Naast deze opruimingsaanbiedingen kun je zaterdag bij hem terecht voor een Das Brötchen mit einer heisser Hund und Sauerkraut. Lekker toch!   »

Tags

Rotterdamse Oogst 02 december (O kom er eens kijken)

25 november 2017

Deze leuke mensen staan zaterdag allemaal voor je klaar met hun beste waar. Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Brouwerij Noordt, Buurtmoestuinen Schiebroek, de Buytenhof, Cidres, Crejatie, Das Brot, Dapp Frietfiets, Do Bartali, Dutch Cranberry, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Flowers&Sours, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, de Maaltijdmanager, Masline, De mengelmoestuin, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van van Herk, Natur-el, Oudwijker, Qurrent, De Scherpslijper, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij, SUE, TOK Eierdrank, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, CaramelZ, d` Vitamine-fiets, Vlaamsch Broodhuys, Wakibi, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou, Zuster Evie Capelle aan den IJssel »

Tags

Markt van 18 november

16 november 2017

Zaterdag weer Oogstmarkt op het Noordplein. Of zoals een klant schreef: De warmste markt van Rotterdam, zelfs in storm en regen. Deze leuke mensen staan allemaal voor je klaar met hun beste waar. Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, de Buytenhof, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Dapp Frietfiets, Masline Mendolia, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Kandij, De mengelmoestuin, MooiMekkerland, Natur-el, Oudwijker, Pepperminds Nederland B.V., Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Tafel van zeven, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Buurtmoestuinen Schiebroek, d` Vitamine-fiets, Dutch Cranberry, Mijke met de groenten van van Herk, De Scherpslijper »

Tags

De markt van zaterdag 4 november

30 oktober 2017

Deze leuke mensen staan zaterdag allemaal voor je klaar met hun beste waar. Barista, 
Biokaas Kinderdijk, 
Blije Wijnen
, Booij Kaasmakers
, VanBrigitte
, Buurtmoestuinen Schiebroek, 
CaramelZ by Constan, Das Brot
, De Buytenhof
, Dutch Cranberry, 
Eten van Arie, 
Finca-Forata-Olijfolie
, Cidres
Crejatie
, Dapp Frietfiets
, Heerlijk & Eerlijk
, Hoeksche Chips
, Jermoumi Olives&More
, Jordy's Bakery, 
jorrit vroon, 
Kaapse Brouwers
, Kaasboerderij Captein
, Klootwijk agf
, Koek & Pan
, Koffie & Kandij
, Krallegies & Keddegies
, Masline Mendolia, 
MooiMekkerland
, Mijke met groenten van Van Herk
, Natur-el, 
Oudwijker kazen, 
Qurrent
, Scherpslijper
, Schot Koffie
, Sensational Tea, 
Speciaal Cosmetica, 
Stadsimkerij BijBouna
, SUE
, Tafelvanzeven, 
TOK Eierdrank
, Tuinplanten de Jong
, Vandebron
, Van Perkouwse Grond, 
de Vitaminefiets
, Vlaamsch Broodhuys
, Westhoek Kaas en Westhoek Schapenkaas, 
Wijnmakerij de Betuwe
, Wild Vleesch
, Lokale lekkernijen van Zuster Evie, Zie Mij Nou Noordplein van 10.00 tot 17.00 uur. »

Tags

Verse Marktmuziek 2017

11 oktober 2017

Verse Marktmuziek 2017

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Ook in 2017 biedt de markt weer podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. En dat levert een indrukwekkende lijst op. »

Tags

Line-up voor de markt van 7 oktober

5 oktober 2017

Zaterdag genoeg gezelligheid op de markt met Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon Meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Manenwolf's rokerij & foodlab, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk & afhaalpunt Visabonnement van de Goede Vissers, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, POWERPEUL, Qurrent, Ratjetoe, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij Bij Bouna, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, Tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, VELD & VAAS, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vers Van Voorne, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou Alisson Jutta staat om 13 uur op het marktpodium. Met haar warme stem vertelt ze je verhalen en dromen. Luister maar. »

Tags

Line up 16 september 2017

15 september 2017

Line up 16 september 2017

Zomeroogst, herfstoogst. Het is een beetje van alles-wat-oogst. Nog geen spruiten, maar het najaar is echt begonnen: pompoenen, cantharellen, noten. Gelukkig halen we met de dahlia's, courgettes en aubergines de zomer ook nog even in huis! »

Tags

Line up 2 september 2017

1 september 2017

Line up 2 september 2017

Volle bak op het Noordplein deze zaterdag. Omdat nagenoeg al onze kooplui weer thuis zijn.  Omdat we 2 acts op het Marktpoium hebben en omdat we feest vieren, op zijn Frans met het Zwaanshalskwartier. Bienvenue au Marché de la Vendange de Rotterdam! »

Tags

Line up 05 augustus 2017

1 augustus 2017

Line up 05 augustus 2017

We markten dus gewoon door,  maar zoals u van ons gewend bent met dat lekkere vakantiegevoel. Volg uw neus naar Stadskruid, bezoek de kraam van Oudwijker en neem een Blije Wijn, een Kaaps biertje of wijntje uit de Betuwe op het terras. En er is ijs. Bonnes vacances! »

Tags

Rotterdam Harvest Market

14 juli 2017

Rotterdam Harvest Market

And now for all you tourists out there, visiting our wonderfull city: just a little suggestion for your to-do-list.  »

Line up 15 juli 2017

14 juli 2017

Line up 15 juli 2017

De 3e zaterdag: marktdag dus, met, mmmm, meloenen, chocola, froyo en meer. »

Tags

Rotterdamse Oogst blijft!

29 juni 2017

Rotterdamse Oogst blijft!

Wat ging het los nadat Lot Piscaer in het AD/RD het nieuws deelde dat het voortbestaan van onze markt onder druk stond. Ruim 5000 handtekeningen,  enorm veel steunbetuigingen en 2 afspraken (van een uur!) met wethouder Struijvenberg verder kunnen we weer met een gerust hart ademhalen: Rotterdamse Oogst lijkt gered. Lijkt, want er moet nog wel wat gebeuren. »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden