Rotterdamse Oogst

XXL 3 november

30 oktober 2018

XXL 3 november

Eerste zaterdag van de maand dus tijd voor R'damse Oogst XXL, met meer dan vijftig deelnemers, live-muziek van Nana om 13.00 uur, en natuurlijk veel lekker eten. Mis het niet! zaterdag 3 november 10-17.00 Noordplein met deze deelnemers: »

Tags

MARKT 27 oktober

24 oktober 2018

MARKT 27 oktober

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst groeit. Vanaf nu geen MINI meer, maar MARKT. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Zaterdag 27 oktober Noordplein 10-17 met: 🍠  NIEUW Sylvia Seidelmann kookt live met de producten van de markt. Pompoensoep en een curry van zoete aardappel. Ook take-away. »

Tags

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

13 oktober 2018

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

De derde zaterdag komt er weer aan. Rotterdamse Oogst XL. Met om 13 uur een live optreden van Nana Peijenburg. Zaterdag 20 oktober 10-17 uur met deze makers: Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas »

Tags

R’damse Oogst X Feestival

11 oktober 2018

R’damse Oogst X Feestival

De weekmarkt van Rotterdamse Oogst. Zaterdag naast Feestival, het feestelijkste festival van Rotterdam. Op de markt is alles lokaal, rechtstreeks van de bron, en met heel veel liefde gemaakt. Maar vooral supervers en superlekker. Meer info over het aanbod vind je hier. »

Tags

XXL op 6 oktober

29 september 2018

XXL op 6 oktober

Volle bak gezelligheid op 6 oktober met deze deelnemers: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Antiquariaat Zwaanshals, Arganona kruiden & meer / Buurtmoestuinen Schiebroek, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij »

Tags

Vijfde zaterdag, 29 september

26 september 2018

Vijfde zaterdag, 29 september

Vijf zaterdagen in september. Vorige jaren betekende dat altijd teleurgestelde Rotterdammers op een leeg plein, in de war met de kalender. Nu niet meer. Want sinds mei 2018 zijn we er élke zaterdag. Zaterdag 29 september Noordplein 10-17 met deze heerlijkheden: Oerhollandse, kraakverse groente, fruit en »

Tags

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

20 september 2018

Beestenboel @ R'damse Oogst 22 sep

Beestenboel bij R’damse Oogst Het betere boodschappen doen: een mooie markt met de allerbeste producten uit de regio, heerlijke koffie (de espressomachine is terug van weggeweest 🙌), dieren kijken in de afscheids-pop-up-kinderboerderij van Containerbar, drankje erbij. Check. »

Tags

Rotterdamse Oogst XL 15 september

8 september 2018

Rotterdamse Oogst XL 15 september

Zaterdag zijn ze voor een laatste keer terug. De mannen van Stadskruid stoppen met de kwekerij en vieren hun afscheid met een waanzinnig assortiment. Kom je ze uitzwaaien? Line up 15 september: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek & Arganona kruiden »

Tags

Rrrotterdamse Oogst 8 september

4 september 2018

Rrrotterdamse Oogst 8 september

Rrrotterdamse Oogst MINI markt staat zaterdag 8 september naast Rrrollende Keukens en Containerbar Noord. Dat moet wel gezellig worden. Noordplein 10-17 »

Tags

OOGSTTIJD! XXL op 1 september.

30 augustus 2018

OOGSTTIJD! XXL op 1 september.

OOGSTTIJD! Zaterdag 1 september volle bak op de XXL markt. Staan jouw favorieten ertussen? Rotterdamse Oogst XXL 10-17.00 op het Noordplein »

Tags

Welkom-thuis-markt 25 augustus

23 augustus 2018

Welkom-thuis-markt 25 augustus

De vakantie is bijna voorbij. Welkom thuis Rotterdam! Vul zaterdag je lege koelkast met de prachtige superverse producten van de Rotterdamse Oogstmarkt. 25 augustus Noordplein 10-17 »

Tags

XL, de vakantie-editie

13 augustus 2018

XL, de vakantie-editie

Zaterdag 18 augustus, Rotterdamse Oogst XL, de vakantie-editie. Met nog een paar makers op vakantie (veel plezier!), maar ook leuke nieuwe gasten. Om 13 uur een optreden van Mari & the Mojo's. Lekker eten op het terras, en heel veel mooie lokale producten. »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden