Rotterdamse Oogst

Marktmenu 5/12 Noordplein

28 november 2015

»

Tags

Marktmenu 21/11 Heemraadsplein

19 november 2015

»

Tags

Line-up markt 21/11

16 november 2015

De line-up voor de markt van aanstaande zaterdag, 21/11 op het Heemraadsplein. Van 10 tot 17 uur. Gratis toegankelijk natuurlijk. En we zijn al enorm in de Sinterklaasstemming. Met extra veel orginele kadootjes in de aanbieding. *NIEUW Atelier Juffrouw Janssen Barista Service Nederland Biokaas Kinderdijk De Buytenhof Dutch Cranberry Group Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten. Finca Forata http://www.finca-forata.com/ Fritèz - Haute Friture de Gezondheidskraam *NIEUW IN WEST Goede Vissers met Visabonnement (alleen op bestelling) Groene Hart Marktwagen Heerlijk & Eerlijk Jermoumi Olives&More Kaasboerderij Booij *WEER TERUG (en superlokaal) Job's met chutney's etc Jordy's Bakery Kaapse brouwers Kusala Gifts LUH Lekkers Uit Hongarije Manenwolf's rokerij & foodlab Masline Mendolia MooiMekkerland Mijke met de groenten van Gert van Herk *NIEUW Op Hodenpijl *NIEUW Van Perkouwse Grond, met brandhout uit Berkenwoude Rechtstreex Middelland, Sanne Zwart De scherpslijper http://scherpslijper.nl Schot Koffie Sensational Tea Sharp Sharp Food Stadsbrouwerij De Pelgrim Rotterdam Stadsimkerij Bijbouna Stadslandbouw schiebroek/zuid Tafelvanzeven Tuinplanten de Jong UIT JE EIGEN STAD *NIEUW IN WEST Van Blankensteyn Wasmiddelen Vandebron Vitamine fiets Vlaamsch Broodhuys Wijnmakerij "DE BETUWE" http://www.wijnmakerijdebetuwe.nl/ Wild Vleesch »

Marktmenu 7/11 Noordplein

1 november 2015

»

Tags

Novembermarkt in Noord

29 oktober 2015

Novembermarkt in Noord

Zaterdag 7/11 eindelijk weer Rotterdamse Oogst op het Noordplein. Onze koelkast is meer dan leeg! Gelukkig nog een rijke door de zachte herfst misschien? En muziek. En veel te proeven. En Voedseltje Spelen byTOMM. En introductie Van Blankensteyn wasmiddel. Mis het niet! »

Oktobermarkt in West

16 oktober 2015

Oktobermarkt in West

De line-up voor de markt van zaterdag 17 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur op het Heemraadsplein. Met oude bekenden: Rechtstreex Middelland/Sanne Zwart, Manenwolf's rokerij & foodlab, Heerlijk & Eerlijk. En....*NIEUW NIEUW* Pan & Koek en Soephoofd. En om 13.00 uur een optreden singer-songwriter Nana Peijnenburg »

Tags

Rottekwaad voor Schobbejakkers

15 juli 2015

Rottekwaad voor Schobbejakkers

Nieuw in West: iedere maand programma met activiteiten voor alle kinderen uit de wijk rondom eten en spelend gebruik maken van de de stad. Met nadruk op het lekker zelf doen: zelf koken, zelf maken, zelf bouwen, zelf bezig zijn. Stoer, lekker en een beetje ondeugend. De activiteiten worden verzorgd door bewoners, ondernemers en verenigingen uit Delfshaven.   »

Tags

Een goed begin met MissC

10 juli 2015

Een goed begin met MissC

Een goed begin is het halve werk. En dat hebben we geweten vorige maand! Daarom starten we zaterdag 23 mei wederom lekker met een swingend ontbijt. Gewapend met haar dj-setje, een uitgebreide muziekbieb en super ontbijtgranola’s organiseert Caro van der Pluijm, aka MissC een pop-up Premium Music & Granola Morning terwijl de markt tot leven komt. »

Tags

Op bezoek: De Soepkeuken

20 mei 2015

Op bezoek: De Soepkeuken

Kijk eens hoe mooi, deze soepkeuken. Normaal staat deze keuken, goed verborgen, in een moestuin op het dak van Hoog Catherijne, maar voor een keer is hij ook in Rotterdam te bewonderen! »

Tags

Maak een maaltje van je moestuin

20 mei 2015

Maak een maaltje van je moestuin

Kleine moestuintjes worden groot - en dan? Wat moet je in vredesnaam met drie potten peterselie en vijf struiken andijvie? Geen nood: wij leren jouw kinderen koken uit hun eigen moestuintjes. Kom langs op Zaait!-editie van de Rotterdamse Oogstmarkt en kook mee! »

Noord, West. Oogst best!

26 maart 2015

Noord, West. Oogst best!

Mag het een bietje meer zijn? Een bietje meer Rotterdamse Oogstmarkt wel te verstaan. Want de leukste markt van Rotterdam is vanaf april 2 keer per maand. Dat is voortaan iedere 2 weken de koelkast vullen! Van stamspruiten tot stokbonen, van loeiverse zuivel met een groen hart tot goede vis, de lekkerste knak voor bij de Haute Friture en heeft iemand Wilde Jannetje al gezien?  »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden