Rotterdamse Oogst

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

1 september 2016

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

Rotterdamse Oogst gaat uitbreiden met nieuwe productgroepen! Of beter, dat gaan we onderzoeken. We willen het aanbod op onze Oogstmarkten graag uitbreiden met kwalitatieve non-foodkramen en nodigen leuke partijen uit zich te melden. We beginnen met onze markten op het Heemraadsplein, in West. Bij gebleken succes breiden we vanaf 2017 uit naar het Noordplein.  »

Tags

Line-up Oogst West 20 aug 2016

18 augustus 2016

Line-up Oogst West 20 aug 2016

Klein maar fijn! En geheel vegetarisch, deze laatste vakantiemarkt van de zomer. Een markt waarbij we de nazomer goed inluiden met de 1e suikermaïs van het seizoen, druiven uit het Westland, jam van jutteperen en pruimen van de Vitaminefiets. Onze tassen vullen we bij:   »

Tags

Marktmenu Oogst West 16 juli 2016

15 juli 2016

Marktmenu Oogst West 16 juli 2016

Klein maar fijn! Deze eerste vakantiemarkt van de zomer. Voor dat lekkere vakantiegevoel trekken we gewoon naar de Rotterdamse Oogstmarkt. Het ‘la douce France’-gevoel, maar dan gewoon in Rotterdam, op het Heemraadsplein. Aan de line-up ligt het alvast niet. »

Tags

Line-up Noord Oogst 02 juli 2016

30 juni 2016

Line-up Noord Oogst 02 juli 2016

In het kort: het wordt weer een goede Noord Oogst zaterdag op het Noordplein. De lange versie: het wordt weer een goede Noord Oogst zaterdag op het Noordplein. Met Verse Marktmuziek van Bryan van Putten, een drijvende kraam aan het Rotte Picnic Island en een lekkere line-up! »

Tags

Line-up Oogst West 18 juni 2016

16 juni 2016

Line-up Oogst West 18 juni 2016

Zaterdag 18/6 dus weer Oogst West: R'damse Oogstmarkt. Met een heel fijn Marktontbijt, yoga in het gras door Yoganow, bamboehutten bouwen door De Speelfabriek, Verse Marktmuziek van Lwela Kasulwe en een Borrel 'bij het sluiten van de markt'. Tussendoor halen de we boodschappen bij:    »

Tags

Yoga in het gras - Oogst West

15 mei 2016

Yoga in het gras - Oogst West

In het gras, gewoon even tussen de boodschappen door. Voor de welverdiende ontspanning & rust of juist kracht & energie zorgt Myrte van Yoganow. Volg een yogales op het gras en ga opgeladen het weekend in.  »

Tags

Zaait! West

13 mei 2016

Zaait! West

Meimaand Zaait!-maand. En dus is de vrijmarkt voor moes- en nutsplanten ook present op de Oogstmarkt in West zaterdag 21 mei. Een groen, groen zaailingenland op het Heemraadsplein. Geen woorden maar zaden!  »

Marktontbijt voor de buurt

11 mei 2016

Marktontbijt voor de buurt

Hoera! De maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt in West bestaat een jaar. Sinds vorig jaar april weet een trouwe groep klanten de Oogstmarkt op het Heemraadsplein te vinden. Maar er kan nog meer bij! Daarom nodigen wij bewoners van Rotterdam West uit voor een kennismaking en serveren we een Marktontbijt op zaterdag 21 mei tussen 10 en 12 uur.  »

Tags

Zaait! Noord

4 mei 2016

Zaait! Noord

Een groen, groen zaailingenland! Vijf jaar na de 1e editie is Zaait! zaterdag 07 mei terug op het Noordplein. Dit jaar niet als festival, maar in afgeslankte vorm als pop-up vrijmarkt tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt. Geen woorden maar zaden!  »

Line up Oogstmarkt West 20 februari

19 februari 2016

Line up Oogstmarkt West 20 februari

Zaterdag 20 februari gaat de Oogstmarkt weer los in West! Na 7 jaar ook op het Heemraadpslein het hele jaar door een maandelijkse markt met verse waar rechtstreeks van de makers: »

Tags

Hoera! Na zeven jaar nu echt maandelijks in West!

17 februari 2016

Hoera! Na zeven jaar nu echt maandelijks in West!

Zeven jaar geleden vroegen vier buren uit Delfshaven zich af waarom je in de stad geen producten kon kopen van de boeren rond Rotterdam. De vier buren besloten daar zelf maar voor te gaan zorgen en een goede markt in hun buurt te organiseren. In die tijd wilde de gemeente Rotterdam geen nieuwe markt. Ze noemden het een festival en toen kon het wel: Rotterdamse Oogst was geboren. »

The Rotterdam Harvest Market

1 februari 2016

The Rotterdam Harvest Market

Get a taste of Rotterdam at the Rotterdam Harvest Market. The most festive farmers market of Rotterdam with local produce from regional farmers and urban neighbours. Cheeses from Streefkerk, mustard from Goudswaard, beetroot ‘uit je eigen stad’, local sausages and urban honey. Meet the locals at this weekly farmers market. Cosy, creative and local. With a nice terrace for an urban picknick and fresh music from local singer-songwriters.  General info Every Saturday 10-17 🍎🍎🍎 XXL - 1st Saturday of the month - 45 stalls, live music, wine and beer🍷 🍎 MINI - 2nd Saturday - 13 stalls & coffee - 🍎🍎 XL-3rd Saturday - 45 stalls, live music 🍎 MINI-4th (and 5th) Saturday - 13 stalls & coffee - Noordplein, Rotterdam Directions        »

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 09:00-16:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden