Rotterdamse Oogst

Verse Marktmuziek 2015

25 december 2015

Verse Marktmuziek 2015

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Ook in 2015 bood de markt podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. En dat leverde een indrukwekkende lijst op.  »

Tags

Line-up markt 19/12 WEST

15 december 2015

Oeioei. Wat lekker! Die line-up van de Rotterdamse Oogstmarkt West. Met heel veel mooie boodschappen voor de kerst. Zaterdag 19 december op het Heemraadsplein. De allerallerlaatste van 2015 mensen! Barista Service Nederland / De Stadsbranderij Biokaas Kinderdijk De Buytenhof Dutch Cranberry Group Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten. Ferme Kolen Finca Forata http://www.finca-forata.com/ Fritèz - Haute Friture Goede Vissers met Visabonnement (alleen op bestelling) Groene Hart Marktwagen *KERSTSPECIAL Hollands Wild Jermoumi Olives&More Kaasboerderij Booij Jordy's Bakery Kitchen Table Food Kusala Gifts LUH Lekkers Uit Hongarije Manenwolf's rokerij & foodlab Masline Mendolia *NIEUW IN WEST De Mengelmoes Tuin MooiMekkerland Mijke met de groenten van Gert van Herk Van Perkouwse Grond, met brandhout uit Berkenwoude Rechtstreex Middelland, Sanne Zwart De scherpslijper http://scherpslijper.nl SchotKoffie Sensational Tea Soephoofd Stadsbrouwerij De Pelgrim Rotterdam Stadskookboek Rotterdam Stadsimkerij Bijbouna Stadslandbouw schiebroek/zuid SUE Tafelvanzeven UIT JE EIGEN STAD Vandebron Vitamine fiets Vlaamsch Broodhuys Westhoek Schapenbedrijf Wild Vleesch »

Tags

Marktmenu 5/12 Noordplein

28 november 2015

»

Tags

Marktmenu 21/11 Heemraadsplein

19 november 2015

»

Tags

Line-up markt 21/11

16 november 2015

De line-up voor de markt van aanstaande zaterdag, 21/11 op het Heemraadsplein. Van 10 tot 17 uur. Gratis toegankelijk natuurlijk. En we zijn al enorm in de Sinterklaasstemming. Met extra veel orginele kadootjes in de aanbieding. *NIEUW Atelier Juffrouw Janssen Barista Service Nederland Biokaas Kinderdijk De Buytenhof Dutch Cranberry Group Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten. Finca Forata http://www.finca-forata.com/ Fritèz - Haute Friture de Gezondheidskraam *NIEUW IN WEST Goede Vissers met Visabonnement (alleen op bestelling) Groene Hart Marktwagen Heerlijk & Eerlijk Jermoumi Olives&More Kaasboerderij Booij *WEER TERUG (en superlokaal) Job's met chutney's etc Jordy's Bakery Kaapse brouwers Kusala Gifts LUH Lekkers Uit Hongarije Manenwolf's rokerij & foodlab Masline Mendolia MooiMekkerland Mijke met de groenten van Gert van Herk *NIEUW Op Hodenpijl *NIEUW Van Perkouwse Grond, met brandhout uit Berkenwoude Rechtstreex Middelland, Sanne Zwart De scherpslijper http://scherpslijper.nl Schot Koffie Sensational Tea Sharp Sharp Food Stadsbrouwerij De Pelgrim Rotterdam Stadsimkerij Bijbouna Stadslandbouw schiebroek/zuid Tafelvanzeven Tuinplanten de Jong UIT JE EIGEN STAD *NIEUW IN WEST Van Blankensteyn Wasmiddelen Vandebron Vitamine fiets Vlaamsch Broodhuys Wijnmakerij "DE BETUWE" http://www.wijnmakerijdebetuwe.nl/ Wild Vleesch »

Marktmenu 7/11 Noordplein

1 november 2015

»

Tags

Novembermarkt in Noord

29 oktober 2015

Novembermarkt in Noord

Zaterdag 7/11 eindelijk weer Rotterdamse Oogst op het Noordplein. Onze koelkast is meer dan leeg! Gelukkig nog een rijke door de zachte herfst misschien? En muziek. En veel te proeven. En Voedseltje Spelen byTOMM. En introductie Van Blankensteyn wasmiddel. Mis het niet! »

Oktobermarkt in West

16 oktober 2015

Oktobermarkt in West

De line-up voor de markt van zaterdag 17 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur op het Heemraadsplein. Met oude bekenden: Rechtstreex Middelland/Sanne Zwart, Manenwolf's rokerij & foodlab, Heerlijk & Eerlijk. En....*NIEUW NIEUW* Pan & Koek en Soephoofd. En om 13.00 uur een optreden singer-songwriter Nana Peijnenburg »

Tags

Rottekwaad voor Schobbejakkers

15 juli 2015

Rottekwaad voor Schobbejakkers

Nieuw in West: iedere maand programma met activiteiten voor alle kinderen uit de wijk rondom eten en spelend gebruik maken van de de stad. Met nadruk op het lekker zelf doen: zelf koken, zelf maken, zelf bouwen, zelf bezig zijn. Stoer, lekker en een beetje ondeugend. De activiteiten worden verzorgd door bewoners, ondernemers en verenigingen uit Delfshaven.   »

Tags

Een goed begin met MissC

10 juli 2015

Een goed begin met MissC

Een goed begin is het halve werk. En dat hebben we geweten vorige maand! Daarom starten we zaterdag 23 mei wederom lekker met een swingend ontbijt. Gewapend met haar dj-setje, een uitgebreide muziekbieb en super ontbijtgranola’s organiseert Caro van der Pluijm, aka MissC een pop-up Premium Music & Granola Morning terwijl de markt tot leven komt. »

Tags

Op bezoek: De Soepkeuken

20 mei 2015

Op bezoek: De Soepkeuken

Kijk eens hoe mooi, deze soepkeuken. Normaal staat deze keuken, goed verborgen, in een moestuin op het dak van Hoog Catherijne, maar voor een keer is hij ook in Rotterdam te bewonderen! »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden