Rotterdamse Oogst

Verse Marktmuziek 2016

20 december 2016

Verse Marktmuziek 2016

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Ook in 2016 bood de markt podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. En dat leverde een indrukwekkende lijst op.   »

Tags

Kerstmarkt 17 december

8 december 2016

Het Noordplein is zaterdag 17 december in kerstsferen. Met intieme concerten bij het vuur en heel veel mooie boodschappen voor kerst-koks. Deelnemers zijn: Bakverhalen, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Bosch&deJong boekverkopers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, Clara Granda, »

Tags

Line-up van 3 december

25 november 2016

Vlak voor het heerlijk avondje nog wat lekkers inslaan? Wees welkom op het Noordplein op zaterdag 3 december! Met meer dan zestig deelnemers: Bakverhalen, Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, CiderCider, d` Vitamine-fiets, »

Tags

Line-up van 5 november

24 oktober 2016

Wow! We verklappen hem vast. Omdat ie zo leuk is. De line up voor de Rdamse Oogstmarkt van 5 november op het Noordplein: Bakverhalen​, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij​, Biokaas Kinderdijk​, Blije Wijnen​, Booij Kaasmakers​, Stadslandbouw Schiebroek-Zuid, Choripán, CiderCider​, de Vitamine-fiets, Eten van Arie, »

Tags

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

1 september 2016

Non-food partijen voor Oogstmarkten gezocht

Rotterdamse Oogst gaat uitbreiden met nieuwe productgroepen! Of beter, dat gaan we onderzoeken. We willen het aanbod op onze Oogstmarkten graag uitbreiden met kwalitatieve non-foodkramen en nodigen leuke partijen uit zich te melden. We beginnen met onze markten op het Heemraadsplein, in West. Bij gebleken succes breiden we vanaf 2017 uit naar het Noordplein.  »

Tags

Line-up Oogst West 20 aug 2016

18 augustus 2016

Line-up Oogst West 20 aug 2016

Klein maar fijn! En geheel vegetarisch, deze laatste vakantiemarkt van de zomer. Een markt waarbij we de nazomer goed inluiden met de 1e suikermaïs van het seizoen, druiven uit het Westland, jam van jutteperen en pruimen van de Vitaminefiets. Onze tassen vullen we bij:   »

Tags

Marktmenu Oogst West 16 juli 2016

15 juli 2016

Marktmenu Oogst West 16 juli 2016

Klein maar fijn! Deze eerste vakantiemarkt van de zomer. Voor dat lekkere vakantiegevoel trekken we gewoon naar de Rotterdamse Oogstmarkt. Het ‘la douce France’-gevoel, maar dan gewoon in Rotterdam, op het Heemraadsplein. Aan de line-up ligt het alvast niet. »

Tags

Line-up Noord Oogst 02 juli 2016

30 juni 2016

Line-up Noord Oogst 02 juli 2016

In het kort: het wordt weer een goede Noord Oogst zaterdag op het Noordplein. De lange versie: het wordt weer een goede Noord Oogst zaterdag op het Noordplein. Met Verse Marktmuziek van Bryan van Putten, een drijvende kraam aan het Rotte Picnic Island en een lekkere line-up! »

Tags

Line-up Oogst West 18 juni 2016

16 juni 2016

Line-up Oogst West 18 juni 2016

Zaterdag 18/6 dus weer Oogst West: R'damse Oogstmarkt. Met een heel fijn Marktontbijt, yoga in het gras door Yoganow, bamboehutten bouwen door De Speelfabriek, Verse Marktmuziek van Lwela Kasulwe en een Borrel 'bij het sluiten van de markt'. Tussendoor halen de we boodschappen bij:    »

Tags

Yoga in het gras - Oogst West

15 mei 2016

Yoga in het gras - Oogst West

In het gras, gewoon even tussen de boodschappen door. Voor de welverdiende ontspanning & rust of juist kracht & energie zorgt Myrte van Yoganow. Volg een yogales op het gras en ga opgeladen het weekend in.  »

Tags

Zaait! West

13 mei 2016

Zaait! West

Meimaand Zaait!-maand. En dus is de vrijmarkt voor moes- en nutsplanten ook present op de Oogstmarkt in West zaterdag 21 mei. Een groen, groen zaailingenland op het Heemraadsplein. Geen woorden maar zaden!  »

Marktontbijt voor de buurt

11 mei 2016

Marktontbijt voor de buurt

Hoera! De maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt in West bestaat een jaar. Sinds vorig jaar april weet een trouwe groep klanten de Oogstmarkt op het Heemraadsplein te vinden. Maar er kan nog meer bij! Daarom nodigen wij bewoners van Rotterdam West uit voor een kennismaking en serveren we een Marktontbijt op zaterdag 21 mei tussen 10 en 12 uur.  »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden